Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Yritys

Yritys

Valmennuskeskus Public on valmennusalan perheyhtiö, joka tarjoaa koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

Olemme vahvasti mukana pidentämässä työuria. Yksityinen työnvälityksemme perustuu kokemukseemme työllisyyden hoidosta sekä oikeiden ihmisten löytämisestä oikeille paikoille. Päätoimipisteemme on Helsingin Ruoholahdessa, mutta tuotamme palveluitamme koko Suomessa. Monialainen osaaminen ja erinomainen paikallistuntemus ovat vahvuuksiamme.

Valmennuskeskus Public kuuluu KK Valmennuskeskus -konserniin, joka tuottaa Suomen laadukkaimmat valmennuskurssit ja pääsykoevalmennukset yliopistoihin ja korkeakouluihin vuodesta 1975.

 

Konsernin emoyhtiö Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja suosituin valmennuskurssien järjestäjä. Olemme jo vuodesta 1975 järjestäneet valmennuskursseja yli 30 korkeakoulualan valintakokeisiin sekä abikursseja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville.

 

 

 

 

 

Viope Education Oy on yritys, joka keskittyy oppimisratkaisujen kehittämiseen. Olemme edelläkävijä maailmassa ohjelmoinnin ja matematiikan automaattisten tarkastusteknologioiden kehittämisessä. Missiomme on kehittää koulutusta yhdistämällä parhaat digitaaliset oppimismetodit, tekoäly ja maailman paras koulutusjärjestelmä.

 

 

 

Reunamo Education Reasearch Oy on varhaiskasvatuksen asiantuntija. Reunamon Kehittävä Palaute on työkalu varhaiskasvatuksen lakisääteisen arvioinnin toteuttamiseksi, toiminnan nykytilan kartoittamiseksi ja laadukkaan varhaiskasvatuksen kehittämiseksi niin kuntapäättäjien, -johtajien sekä -asiantuntijoiden kuin myös työryhmien ja yksittäisten kasvattajien näkökulmasta.

 

 

 

 

 

Koulunkäyntiä tukevien digipalveluiden asiantuntijayritys Schoolday Helsinki Oy on Valmennuskeskuksen osakkuusyhtiö. Schooldayn missio on parantaa koulujen, oppilaiden sekä opettajien arkea tekemällä kouluyhteisöstä yhdessä kannustavampi, vuorovaikutteisempi ja yksilöllistä oppimista tukeva.