Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Miksi valita meidät?

Miksi valita meidät?

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

 

 

Hyvä työyhteisö

Meillä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina tarvittaessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin.

 

Osaamisen kehittäminen

Haluamme tukea työntekijöidemme ammattitaidon ja itsensä kehittämistä. Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus opiskella työn ohessa tai vaikka meillä oppisopimuksella. Tarjoamme myös työntekijöillemme ja heidän perheenjäsenilleen ilmaiseksi Valmennuskeskuksen kotikurssit.

 

 

Liikunta- & kulttuurietu

Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden nauttia vapaa-ajasta ja kehittää itseään liikunnan ja kulttuurin parissa. Tämän vuoksi meillä on käytössä ePassi, jonka avulla pääset hyödyntämään erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

Kattava työterveyshuolto

Valmennuskeskus Publicin työntekijöiden terveydestä huolehtii Terveystalo. Työterveyshuollosta saat apua niin yleisiin terveysongelmiin kuin sairauslomiinkin. Lisäksi muun muassa koronatestit kuuluvat työterveyshuoltoomme.

 

Lounasetu

Tarjoamme työntekijöillemme lounasedun. Pääset siis nauttimaan maittavista lounaista työpäivän lomassa lounasedun avulla.

 

 

Monipuolinen asiantuntijaverkosto

Työllistämme yli 100 kouluttajaa, valmentajaa ja rekrytointiasiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme kattaa monipuoliset valmennuspalvelut työnhakuvalmennuksista työeläkekuntoutukseen ja yrityskoulutukseen.

 

Hyvät materiaalit

Henkilöstöllämme on käytössä monipuolisesti erilaisia työvälineitä ja työskentelyfoorumeita. Lisäksi asiantuntijoidemme valmistama materiaalipankki on laaja ja kattava ja koko henkilöstön käytössä.

 

 

 

Kiinnostuitko?

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme täällä.