Töihin meille

Asiantuntijaverkosto

Työllistämme yli 100 kouluttajaa, valmentajaa ja rekrytointiasiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme kattaa monipuoliset valmennuspalvelut työnhakuvalmennuksista työeläkekuntoutukseen ja yrityskoulutukseen. Valmennuspalveluiden tuottamiseen meillä on käytössä Valmennuskeskuksen yli 44 vuoden kokemus päämäärätietoisesta valmentamisesta.

Eri alojen osaajia

Asiantuntijaverkostomme koostuu monien eri alojen osaajista:

  • uravalmentajat
  • aikuiskoulutuksen asiantuntijat
  • kielenopettajat
  • monikulttuurisuusasiantuntijat
  • yrittäjyyden asiantuntijat
  • psykologit
  • työvalmentajat

Hyvä työyhteisö

Meillä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina tarvittaessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Oletko sinä verkostomme seuraava linkki?
Haemme jatkuvasti valmentajaverkostoomme osaajia, jotka omalla ammattitaidollaan auttavat elämän muutoskohdissa suuntaa hakevia valmennettavia eteenpäin.

Avoin hakemus

Mikäli alla ei ole juuri osaamisesi sopivaa avointa työpaikkaa niin suosittelemme laittamaan meille avoimen hakemuksen tästä linkistä. 

Avoimet työpaikat

Ammatinvalintapsykologi -yrittäjä Uudellemaalle

Yrittäjä, tule tekemään arvokasta ammatinvalintapsykologin työtä meille Valmennuskeskus Publicille. Haemme vahvistusta huippujoukkoomme Uudellamaalla (pääkaupunkiseutu, Porvoo, Lohja, Raasepori). Tuntimäärä vaihtelee asiakasmäärän mukaan ja voit itsenäisesti suunnitella… Lue lisää

Henkilökohtainen valmentaja Pohjanmaalle

Toimintamme laajentuessa haemme Pohjanmaalle joukkojemme vahvistukseksi Nuotti-valmennukseemme valmentajaa. Henkilökohtaisena valmentajana tehtäväsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaansa ja työelämävalmiuksiin… Lue lisää