Tarinamme

Valmennuksia yli 40 vuoden kokemuksella

Me tunnemme työmarkkinat, työelämän lainalaisuudet ja taidot, joita työelämässä menestyminen vaatii. Tätä asiantuntemusta haluamme jakaa kaikille niille, jotka kaipaavat tukea, ohjausta, ideoita ja suunnannäyttäjää uransa eri vaiheissa. Yhdessä onnistumme.

Historia

Valmennuskeskus Public perustettiin vuonna 2011, mutta yrityksemme historia juontaa vuoteen 1975, jolloin sai alkunsa emoyhtiömme KK Valmennuskeskus Oy. Yhtiön päätuotteita ovat yliopistojen ja korkeakoulujen pääsykokeisiin valmentavat valmennuskurssit, joihin on osallistunut historiamme aikana yli 120.000 henkeä. Yli 200 opetusalan ammattilaista vastaa valmennuskurssien onnistumisesta.

Kokenut asiantuntija

Palvelemme julkisen sektorin koulutus-, valmennus- ja uraohjaustarpeita valtakunnallisesti jokaisen ELY-keskuksen alueella. Valmennuskeskuksen 40-vuotisen taipaleen varrella kartutettu osaaminen koulutus- ja valmennuspalveluiden tuottamisesta on vahvasti läsnä myös Publicin toiminnassa. Pitkä kokemus näkyy asiakkaan suuntaan vankkana asiantuntemuksena, konkreettisina tuloksina sekä asiakkaan tarpeiden ja toimintaprosessien kokonaisvaltaisena ymmärtämisenä.

Menestyvä yritys

Valmennuskeskus Public on kasvanut neljän vuoden aikana kovaa vauhtia: ensimmäisenä toimintavuonna valmennuksemme tavoittivat 300 osallistujaa, ja jo vuonna 2014 osallistujamäärä nousi yli 4.000 henkeen. Vuonna 2015 saimme Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin erinomaisen taloudellisen suorituskykymme johdosta. Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä satojen yritysten ja työnantajien kanssa.

Suomen vaikuttavin valmennusyhtiö

Haluamme olla Suomen vaikuttavin valmennusyhtiö kaikilla palvelualueillamme. Uskomme, että periksi antamattomalla asenteella ja meille tärkeitä arvoja vaalimalla tavoitteemme on realistisesti saavutettavissa. Asiakkailta ja henkilökunnaltamme saatujen palautteiden perusteella olemme vuodesta toiseen onnistuneet noudattamaan seuraavia periaatteita kaikessa toiminnassamme.

Meille on tärkeää

Asiakaslähtöinen ja ketterä palvelutapa

Ystävällinen ja kannustava ilmapiiri

Jokaisen kohtaaminen yksilönä

Luotettavuus palveluntuottajana

Konkreettiset, mitattavat tulokset

Työmme merkityksellisyys

Valmennuskeskuksen historiassa…

41
toimintavuotta
130000
asiakasta

Sanottua

``Sain hyvää opastusta henkilökohtaisesti ja yleisesti. Ansioluetteloni ja hakemukseni kokivat hyvän käänteen valmennuksen aikana.``- Työnhakuvalmennuksen osallistuja
``Työnhakuni tehostui ja sain siihen lisää intoa ja selvyyttä. Työnhakuvalmennuksen avulla jatkosuunnitelmani selkiytyi ja varmistin oman suunnitelmani kohti työelämää. ``- Työnhakuvalmennuksen osallistuja
``Työnhakuvalmennus kehitti työnhakutaitojani varsinkin piilotyöpaikkojen osalta ja taitoja yritysten kontaktointiin. Myös jatkosuunnitelmat työnhaun osalta selkenivät ja osaan paremmin kohdentaa hakujani oikeisiin yrityksiin. ``- Työnhakuvalmennuksen osallistuja