Tarinamme

Valmennuksia yli 40 vuoden kokemuksella

Me tunnemme työmarkkinat, työelämän lainalaisuudet ja taidot, joita työelämässä menestyminen vaatii. Tätä asiantuntemusta haluamme jakaa kaikille niille, jotka kaipaavat tukea, ohjausta, ideoita ja suunnannäyttäjää uransa eri vaiheissa. Yhdessä onnistumme.

Historia

Valmennuskeskus Public liiketoimintayksikkö perustettiin vuonna 2011, mutta yrityksemme historia juontaa vuoteen 1975, jolloin perheyhtiömme KK Valmennuskeskus Oy perustetiin. Meidän yliopistojen ja korkeakoulujen pääsykokeisiin valmentaville valmennuskursseille on osallistunut historiamme aikana yli 140.000 henkeä. Yli 100 opetusalan ammattilaista vastaa valmennuskurssien onnistumisesta.

Kokenut asiantuntija

Tarjoamme julkisen sektorin koulutus-, valmennus- ja työnvälityspalveluita valtakunnallisesti jokaisen ELY-keskuksen alueella. Valmennuskeskuksen 43-vuotisen taipaleen varrella kartutettu osaaminen koulutus- ja valmennuspalveluiden tuottamisesta on vahvasti läsnä myös Publicin toiminnassa. Pitkä kokemus näkyy asiakkaan suuntaan vankkana asiantuntemuksena, konkreettisina tuloksina sekä asiakkaan tarpeiden ja toimintaprosessien kokonaisvaltaisena ymmärtämisenä.

Menestyvä yritys

Valmennuskeskus Public on kasvanut seitsemän vuoden aikana kovaa vauhtia: ensimmäisenä toimintavuonna valmennuksemme tavoittivat 300 osallistujaa. Nykyään vuosittain palveluihimme osallistuu yli 5200 henkeä. Meillä on Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti erinomaisen taloudellisen suorituskykymme johdosta. Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä satojen yritysten ja työnantajien kanssa.

Suomen vaikuttavin valmennusyhtiö

Haluamme olla Suomen vaikuttavin valmennusyhtiö kaikilla palvelualueillamme. Uskomme, että periksi antamattomalla asenteella ja meille tärkeitä arvoja vaalimalla tavoitteemme on realistisesti saavutettavissa. Asiakkailta ja henkilökunnaltamme saatujen palautteiden perusteella olemme vuodesta toiseen onnistuneet noudattamaan seuraavia periaatteita kaikessa toiminnassamme.

Meille on tärkeää

Asiakaslähtöinen ja ketterä palvelutapa

Ystävällinen ja kannustava ilmapiiri

Jokaisen kohtaaminen yksilönä

Luotettavuus palveluntuottajana

Konkreettiset, mitattavat tulokset

Työmme merkityksellisyys

Valmennuskeskuksen historiassa…

43
toimintavuotta
140000
asiakasta

Sanottua

``Sain hyvää opastusta henkilökohtaisesti ja yleisesti. Ansioluetteloni ja hakemukseni kokivat hyvän käänteen valmennuksen aikana.``- Työnhakuvalmennuksen osallistuja
``Työnhakuni tehostui ja sain siihen lisää intoa ja selvyyttä. Työnhakuvalmennuksen avulla jatkosuunnitelmani selkiytyi ja varmistin oman suunnitelmani kohti työelämää. ``- Työnhakuvalmennuksen osallistuja
``Työnhakuvalmennus kehitti työnhakutaitojani varsinkin piilotyöpaikkojen osalta ja taitoja yritysten kontaktointiin. Myös jatkosuunnitelmat työnhaun osalta selkenivät ja osaan paremmin kohdentaa hakujani oikeisiin yrityksiin. ``- Työnhakuvalmennuksen osallistuja