Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Yrittäjyyskoulutus

Yrittäjyyskoulutus

Ryhdy yrittäjäksi tai kehitä olemassa olevaa liiketoimintaasi

Tarjoamme valtakunnallisesti yrittäjyysvalmennuksia ja -koulutuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjinä jo toimiville. Osa valmennuksista on kokonaan verkkopohjaisia, joten niihin sinun on mahdollista osallistua asuinpaikasta riippumatta.

Valmennukset ovat sisällöltään käytännönläheisiä ja sisältävät vierailijaluentoja. Kokeneet yrittäjävierailjat tuovat konkreettisia esimerkkejä käsiteltäviin aiheisiin.

Suunnitteilla oma yritys

Tarvitsetko eväitä yrityksen perustamiseen?

Valmennuksessa käymme läpi esimerkiksi eri yritysmuotoja, liiketoimintasuunnitelman luomista, asiakassegmentointia, hinnoittelun ja markkinoinnin perusteita, yrittäjän tukipalvelutarjontaa sekä yrityksen perustamistoimenpiteitä askel askeleelta.

Lisäpontta yrittäjälle

Valmennukset tarjoavat sinulle ideoita yritystoiminnan kehittämiseen, kannattavuuden parantamiseen sekä omien tietotaitojen kartuttamiseen.

Sisällölliset teemat vaihtelevat tapauskohtaisesti. Tyypillisiä teemoja ovat mm. yrityksen nykytilanteen ja kehitystarpeiden analysointi, tuotteistaminen, markkinointi, myynti sekä hallinnollinen osaaminen.

Kysy lisää

p. 020 728 0345
public@valmennuskeskus.fi

Tavoite

  • suunnitelma oman olemassa olevan yritystoiminnan kehittämiseksi
  • valmiudet oman yrityksen perustamiseen

Kohderyhmä

  • pienyrittäjät
  • yrityksen perustamisesta kiinnostuneet