Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennus

Löydä vahvuutesi työnhakijana

Kaipaatko päivitystä työnhakutaitoihisi? Ja sinulla on jonkinlainen käsitys oman urasi suunnasta? Silloin työnhakuvalmennus sopii sinulle.

Valmennukset kestävät 1-20 päivää. Osa työnhakuvalmennuksista sopii kaikille halukkaille, osa on suunnattu rajatulle työhakijaryhmälle, ja niitä voidaan kohdentaa asiakasryhmän tarpeiden mukaan. Kohdennuksella varmistamme, että jokainen osallistuja hyötyy koulutuksesta parhaimmalla tavalla.

Hae töitä tavoitteellisesti

Valmennuksessa asetat selkeät tavoitteet työnhaullesi sekä kartutat työnhaun tietoja ja taitoja valmentajan ohjauksessa. Haet aktiivisesti itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Valmennus antaa sinulle valmiudet hakea työtä suunnitelmallisesti ja itsenäisesti monien eri kanavien kautta.

Toteutamme valmennukset tavallisesti ryhmämuotoisena. Järjestämme myös kokonaan verkossa toteutettavia työnhakuvalmennuksia.
Valmentajamme ovat työllisyysasioiden ammattilaisia, jotka tuntevat paikallisten työmarkkinoiden tilanteen, rekrytointikäytännöt sekä parhaat keinot piilotyöpaikkojen löytämiseen.

Järjestämme työnhakuvalmennuksia myös kokonaan verkossa suoritettavina valmennuksina.

Hakeudu työnhakuvalmennukseen TE-toimiston kautta.

Kysy lisää
p. 020 728 0345
public@valmennuskeskus.fi

Tavoite

  • omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistaminen
  • oman osaamisen viestiminen työnantajille
  • työnhakuasiakirjojen päivittäminen
  • työnhakukanavien monipuolistuminen