Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Rekrytoivat koulutukset

Rekrytoivat koulutukset

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Tai haluatko löytää kokonaan uuden uran? Rekrytoivat koulutusohjelmat ovat yksi väylä työllistyä.

Koulutusohjelmat ovat työhallinnon tukemia työvoimaohjelmia, joissa yritykset ovat monipuolisesti mukana tarjoamassa osallistujille erilaisia työssäoppimispaikkoja. Koulutuksen lisäksi työskentelet yrityksissä ja opit käytännön työtehtävissä koulutuksen aihealueita.

Ohjelmien toteutukset on mahdollista räätälöidä yksittäisille yritykselle tai suunnata tietylle toimialalle. Rekrytoivat koulutusohjelmat työllistävät ja helpottavat yrityksien rekrytointityötä. Koulutus tuottaa uusia osaajia, joilla on oman alansa uusinta osaamista.

Kysy lisää

    Pohjois-Pohjanmaa

Ilona Mannelin                                                                Susanna Juusola
Koulutuspäällikkö                                                           Projektipäällikkö
p. 050 439 2592                                                             Puh. 050 477 4789
ilona.mannelin(at)valmennuskeskus.fi                    susanna.juusola(at)valmennuskeskus.fi

 

Haussa olevat koulutukset

Code Now! Python AI -ohjelmointikoulutus, Oulu

Ohjelmistoalalla on jatkuvasti lisääntyvä kysyntä tekoälyä osaavista ohjelmistokehittäjistä. Tekoälyä hyödyntävien ohjelmistojen rakentamisessa yksi keskeisiä työkaluja on Python -ohjelmointikieli. Koneoppiminen puolestaan on yksi suosituimpia tekoälyn muotoja. Tässä koulutuksessa saat valmiudet hyödyntää Python -ohjelmointikieltä ja tutustut koneoppimisalgoritmeihin. Lue lisää täältä.

 

Käynnissä olevat koulutukset

Work and Code: Full Stack-ohjelmointikoulutus, Oulu

Oululaiset yritykset tarvitsevat luovia, yhteistyökykyisiä ja monialaisesti ajattelevia ohjelmistokehittäjiä. Valmennuskeskus Publicin ja Buutti Educationin yhteistyön tuloksena järjestetään Work and Code -koulutus Oulussa toista kertaa.

Koulutuksen tavoitteena on työllistää opiskelijat opettamalla heille käytännönläheisesti Full Stack -ohjelmistokehitystyössä vaadittavia taitoja ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä käyttäen.

AWS-pilvialustan DevOps-koulutus

Valmennuskeskus Public ja Viope Education järjestävät yhdessä uudenlaisen AWS-pilvialustan DevOps-koulutuksen Oulussa.

Moderni ohjelmistokehitys keskittyy palveluiden tarjoamiseen pilviympäristöistä. Pilvipalveluiden ylläpitämisessä on omia erityispiirteitä, jotka poikkeavat paikallisesti toteutettavasta ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistojen ylläpidosta.

Work and Code: Full Stack-ohjelmointikoulutus, Oulu

Oululaiset yritykset tarvitsevat lisää luovia, yhteistyökykyisiä ja monialaisesti ajattelevia ohjelmistokehittäjiä. Valmennuskeskus Publicin ja Buutti Educationin yhteistyön tuloksena järjestetään täysin uudenlainen Work and Code -koulutus Oulussa ensimmäistä kertaa.

Koulutuksen tavoitteena on työllistää opiskelijat opettamalla heille Full Stack -ohjelmistokehitystyössä vaadittavia taitoja ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä käyttäen.

Game Now Pro! Pelikehityksen koulutusohjelma, Oulu

Peliala nojaa vahvasti luovien ihmisten muodostamiin tiimeihin, jossa korostuu innovatiivinen kyky kuvata tapahtumia toiminnallisin ja audiovisuaalisien keinoin. Game Now Pro! -koulutusohjelmalla tuetaan pelialan tulevien menestyjien ajattelua ja osaamista huomioimaan kaupallisen menestyksen tuomia erityispiirteitä pelikehitystiimin erilaisista rooleista katsottuna.