Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Rekrytoivat koulutukset

Rekrytoivat koulutukset

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Tai haluatko löytää kokonaan uuden uran? Rekrytoivat koulutusohjelmat ovat yksi väylä työllistyä.

Koulutusohjelmat ovat työhallinnon tukemia työvoimaohjelmia, joissa yritykset ovat monipuolisesti mukana tarjoamassa osallistujille erilaisia työssäoppimispaikkoja. Koulutuksen lisäksi työskentelet yrityksissä ja opit käytännön työtehtävissä koulutuksen aihealueita.

Ohjelmien toteutukset on mahdollista räätälöidä yksittäisille yritykselle tai suunnata tietylle toimialalle. Rekrytoivat koulutusohjelmat työllistävät ja helpottavat yrityksien rekrytointityötä. Koulutus tuottaa uusia osaajia, joilla on oman alansa uusinta osaamista.

Haussa olevat koulutukset

Work and Code: Full Stack-ohjelmointikoulutus, Oulu (nro 688475)

Koulutuksen esite

Oululaiset yritykset tarvitsevat lisää luovia, yhteistyökykyisiä ja monialaisesti ajattelevia ohjelmistokehittäjiä. Valmennuskeskus Publicin ja Buutti Educationin yhteistyön tuloksena järjestetään täysin uudenlainen Work and Code -koulutus Oulussa ensimmäistä kertaa.

Koulutuksen tavoitteena on työllistää opiskelijat opettamalla heille Full Stack -ohjelmistokehitystyössä vaadittavia taitoja ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä käyttäen.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja jotka hallitsevat ohjelmoinnin perusteet.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus pe 18.10. klo 10.00. Elektroniikkatie 8, Technopolis Auditorio, Oulu.

 

 

 

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Work and Code -koulutuksessa hyödynnetään työelämäsimulaatiota ja oppiminen perustuu samoihin menetelmin kuin oppiminen työelämässä.

Koulutuksen aihealueita ovat mm.
HTML
CSS
Git
JavaScript
React
Redux
Node
MongoDB

Koulutus sisältää 28 pv lähiopetusta, 32 pv etäopetusta ja 60 pv työssäoppimista.
Koulutus sisältää 4 pv lomaa.

HAKU KOULUTUKSEEN
Hae koulutukseen TE-hallinnon Oma asiointi -verkkopalvelussa täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Kuvaus tai Tiedot -välilehdiltä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”. Voit seurata hakemuksesi käsittelyä Oma asiointi -verkkopalvelusta kohdasta Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne. Koulutusvalinnasta ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti. Kouluttaja kutsuu koulutukseen.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kysy lisää

    Pohjois-Pohjanmaa

Ilona Mannelin                                                                Susanna Juusola
Koulutuspäällikkö                                                           Projektipäällikkö
p. 050 439 2592                                                             Puh. 050 477 4789
ilona.mannelin(at)valmennuskeskus.fi                    susanna.juusola(at)valmennuskeskus.fi