Meille töihin

Merkityksellistä työtä ystävällisessä ilmapiirissä

Asiantuntijaverkosto

Työllistämme asiantuntijaverkostoomme vuosittain yli 300 valmentajaa ympäri Suomen. Toimintamme kattaa monipuoliset valmennuspalvelut työnhakuvalmennuksista työeläkekuntoutukseen ja yrittäjyyskoulutukseen, ja niiden tuottamiseen meillä on käytössä Valmennuskeskuksen 42 vuoden kokemus päämäärätietoisesta valmentamisesta.

Eri alojen osaajia

Asiantuntijaverkostomme koostuu monien eri alojen osaajista: joukkoomme kuuluu uravalmentajia, aikuiskoulutuksen asiantuntijoita, kielenopettajia, maahanmuuttaja- ja monikulttuurisuusasiantuntijoita, yrittäjyyden asiantuntijoita, psykologeja, työnohjaajia ja työvalmentajia.

Hyvä työyhteisö

Meillä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

98% henkilökunnastamme kokee, että…

Lähde: Great Place to Work -tutkimus

 Täällä voin olla oma itseni

Ihmiset välittävät toisistaan

 Työlläni on erityinen merkitys

Työpaikallani on ystävällinen ilmapiiri

Oletko sinä verkostomme seuraava lenkki?

Haemme jatkuvasti valmentajaverkostoomme ihmisistä kiinnostuneita osaajia, jotka omalla ammattitaidollaan auttavat elämän muutoskohdissa suuntaa hakevia valmennettavia elämässä eteenpäin.

Haemme valmentajia

Haemme osaavia valmentajia ja yksityisiä yrittäjiä toteuttamaan erityisesti seuraavia palveluita:

  • Työnhakuvalmennus
  • Uravalmennus
  • Työhönvalmennus
  • Yrittäjävalmennus ja -koulutus 
  • Kotoutumiskoulutus ja suomi toisena kielenä
Avoimet työpaikat
Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus tai yhteistyöehdotuksesi oheisen lomakkeen kautta. Olemme yhteydessä, mikäli pystymme tarjoamaan toivomiasi tehtäviä tai muuta yhteistyötä.

Avoin hakemus
Harjoittelu
AVOIMET HARJOITTELUPAIKAT
Töihin meille?

Tarjoamme itsenäisiä ja monipuolisia tehtäviä yrityksessä, joka panostaa valmentajaverkostonsa osaamiseen. Valmentajamme kehittävät jatkuvasti ammattitaitoaan ja osallistuvat talon sisäisiin valmennusohjelmiin. Mielestämme laadukkaan ja hyvän työn tekevät asiantuntevat ja ammattitaitoiset ihmiset, joiden koko elämänkirjo luo leiman tekemiseen ja työn jälkeen: meillä valmentajilla saa olla lapsia, koiria ja muutakin elämää työn ohella. Voit valmentaa lähiympäristössä tai matkustaa työn perässä siten, kuinka tilanteeseesi parhaiten sopii. Työssäsi pääset kohtaamaan paljon erilaisia ihmisiä ja siten kehittymään koulutusalan ammattilaisena entistä paremmaksi ihmistuntijaksi.

Toivomme sinulta kokemusta valmennus- ja koulutustehtävistä samoin kuin korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta. Opettajan pedagoginen on myös suuri vahvuus. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada arvokasta valmennuskokemusta sijaisvalmentajana. Valmennustyö sopii erinomaisesti myös itsenäiselle elinkeinonharjoittajalle, joilta odotamme myös edellä mainittuja ominaisuuksia ja pätevyyksiä. Voit toimia esimerkiksi toiminimellä tai laskutusosuuskunnan kautta.

Valmentava ote, positiivinen asenne, vuorovaikutustaidot, työelämäntuntemus, suomalaisen koulutusrakenteen tuntemus sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolontaito ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi valmentajana.

 

Harjoittelu

Harjoittelussa pääset näköalapaikalle Suomen vaikuttavimman koulutus- ja valmennusalan yhtiön toimintaan. Monipuoliset tehtävät aidosti ystävällisessä työpaikassa tarjoavat juuri niin paljon haasteita kuin sinä itse haluat. Tarjoamme harjoittelupaikkoja IT:n, viestinnän&markkinoinnin ja toimistotyön parissa. Ilmoitathan jo hakuvaiheessa mikä linjoista sinua kiinnostaa. Mikäli tulet harjoitteluun IT- linjalle, pääset esimerkiksi kehittämään valmennusalan digitaalisia ratkaisuja, toimimaan käyttäjätuessa, suunnittelemaan digitaalisia palveluita, päivittämään kotisivuja jne. Viestinnä&Markkinointi -puolella pääset työskentelemään monipuolisissa, valmennuksia hallinnoivan tiimin avustavissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Halutessasi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan someviestintäämme, asiakasmarkkinointiamme, nettisivujamme ym. riippuen siitä, mitkä ovat sinulle mielekkäitä juttuja. Toimistoharjoittelijana saat todella laajan kokemuksen ja opit uusia asioita meidän tärkeimpien tukitehtävien organisoimisesta ja päivittäisistä tehtävistä.

Teemme merkityksellistä työtä asiakaslähtöisellä ja ketterällä tavalla. Merellisessä toimistossamme Ruoholahdessa valitsee rento, ystävällinen ja kannustava ilmapiiri.

Harjoittelu on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille tai vastavalmistuneille osaajille. Aiempi kokemus koulutus- ja valmennusalasta katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä.

Seuraa avoimia harjoittelupaikkoja täältä.

Julkaisemme hakuilmoitukset keväisin ja syksyisin. Jos tiedät jo nyt, milloin haluat suorittaa harjoittelusi voit jättää avoimen hakemuksen täältä.

Lisätietoja työmahdollisuuksista antaa:

Teresa Puurtinen
Henkilöstöpäällikkö
puh. 020 7280358
teresa.puurtinen@valmennuskeskus.fi