Ihmiset

Suomen laajuinen asiantuntijaverkosto

Osaamisemme

Valmennuskeskus Publicin koulutuksia ja valmennuksia tuottaa asiantunteva tiimi, jolla on monipuolista osaamista julkisen rahoituksen koulutus- ja kehittämistoiminnasta. 12-henkisen toimistohenkilökunnan ohella toimintamme kulmakiven muodostavat ympäri Suomea vaikuttavat valmentajamme. Asiantuntijaverkostomme kokonaisuudessaan kattaa valtakunnallisesti vuosittain yli 300 oman alansa osaajaa.

300
Asiantuntijaverkostomme laajuus

Tiimi

Antti Kasanen - Valmennuskeskus Public

Antti Kasanen

Varatoimitusjohtaja

Antti toimii Valmennuskeskuksessa perheyhtiön jatkajana vastaten mm. yrittäjä- ja verkkovalmennuksista. Antti on mm. Perheyritysten liiton ja Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen. Hänellä on yli 10-vuoden kouluttajakokemus sekä aikaisempaa yrittäjäkokemusta markkinatutkimusalalta.

Puh. 040 580 1680
antti.kasanen (at) valmennuskeskus.fi

Toni Varis - Valmennuskeskus Public

Toni Varis

Koulutus- ja kehittämisjohtaja

Tonilla on pitkä ja monipuolinen kokemus niin valmentamisesta kuin valmennusten tuottamisesta työvoimahallinnolle. Tonin laajojen yritys- ja yhteistyöverkostojen avulla sekä syvällä kohderyhmätuntemuksella taataan laadukkaat valmennuspalvelut. Ammattitutkintojen tuntemus ja yrittäjäkokemus hyödyttää myös Publicin ammattitutkintoihin tähtäävissä koulutuksissa. Toni vastaa Valmennuskeskus Publicilla erityisesti maahanmuuttajakoulutuksista.

Puh. 040 517 3143
toni.varis (at) valmennuskeskus.fi

Laura Weckman

Koulutuspäällikkö

Lauralla on usean vuoden kokemus valmennuspalveluiden hallinnoinnista ja kouluttajan työstä. Valmennuskeskus Publicilla Laura vastaa mm. uravalmennuksista sekä henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisestä.

laura.weckman (at) valmennuskeskus.fi

Kirsi Sirola - Valmennuskeskus Public

Kirsi Sirola

Koulutuspäällikkö / tutkinnot

Kirsillä on pitkä kokemus aikuiskoulutuksen parissa. Valmennuskeskus Publicissa hän vastaa tutkintokoulutuksista (yrittäjän ammattitutkinto).

Puh. 040 637 5073
kirsi.sirola (at) valmennuskeskus.fi

Jarno Vepsäläinen - Valmennuskeskus Public

Jarno Vepsäläinen

Koulutuspäällikkö

Jarnolla on vuosien kokemus erilaisista koulutus- ja kehittämistehtävistä. Valmennuskeskuksella Jarno työskentelee työnhaku- ja uravalmennusten lisäksi yrittäjyyskoulutusten parissa.

Puh. 040 195 5753
jarno.vepsalainen (at) valmennuskeskus.fi

Lauri Partanen - Valmennuskeskus Public

Lauri Partanen

Koulutuspäällikkö

Lauri vastaa erityisesti kuntahankkeista ja -asiakkuuksista. Lisäksi hän toimii ura- ja työnhakuvalmennusten parissa.

Puh. 040 585 3310
lauri.partanen (at) valmennuskeskus.fi

Anna Nuorteva

Koulutuspäällikkö

Annalla on pitkä kokemus aikuiskoulustustehtävistä sekä kouluttajana että hallinnollisissa tehtävissä. Valmennuskeskus Publicilla hän vastaa mm. työnhaku- ja uravalmennuksista.

Puh. 040 571 3721
anna.nuorteva (at) valmennuskeskus.fi

Teresa Puurtinen - Valmennuskeskus Public

Teresa Puurtinen

Henkilöstöpäällikkö

Teresa on työskennellyt koulutusten parissa Valmennuskeskuksella yli 10 vuotta. Valmennuskeskus Publicilla Teresa vastaa ensisijaisesti kouluttajien rekrytoinnista ja kaikista rekrytointiin liittyvistä tehtävistä. Teresa vastaa osaltaan myös markkinointimateriaalin tekemisestä.

Puh. 020 728 0358
teresa.puurtinen (at) valmennuskeskus.fi

Jones Eriksson - Valmennuskeskus Public

Jones Eriksson

Toimistopäällikkö

Jones vastaa koulutusten suunnittelusta, kehittämisestä sekä monista valmennusten käytännön toteutukseen liittyvistä asioista, kuten tilavarauksista, tietokoneiden ja koulutusmateriaalien lähetyksistä ja muista hallinnollisista tehtävistä. Jones toimii myös yhteyshenkilönä työelämäyhteistyöhön liittyen ja avustaa markkinointitehtävissä.

Puh. 040 661 6002
jones.eriksson (at) valmennuskeskus.fi

Pia Palotie

Kuntoutuspäällikkö

Pialla on usean vuoden kokemus yksilövalmennuksesta ja kouluttajan työstä sekä vahvaa osaamista ammatillisesta kuntoutuksesta. Valmennuskeskus Publicilla Pia vastaa ammatillisen kuntoutuksen palveluista.

Puh. 050 467 8782
pia.palotie (at) valmennuskeskus.fi

Riikka Koskenniemi

Koulutusassistentti

Riikka vastaa valmennusten hallinnollisista tehtävistä, kuten opiskelijahallinnasta, valmennusten järjestelyistä, oppimisympäristöistä sekä avustaa laskutuksessa ja taloushallinnossa.

Puh. 040 195 5804
riikka.koskenniemi (at) valmennuskeskus.fi

Milka Heilä

Viestintä- ja markkinointiassistentti

Milka huolehtii Publicilla viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyvistä tehtävistä, kuten markkinointimateriaaleista, sosiaalisesta mediasta ja nettisivujen ylläpidosta.

milka.heila (at) valmennuskeskus.fi

Janne Nousiainen - Valmennuskeskus Public

Janne Nousiainen

Toimitusjohtaja, varatuomari

Janne on toiminut yli 10 vuotta Valmennuskeskuksen toimitusjohtajana. Hän vastaa koko yhtiön toiminnasta.