Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Suomi toisena kielenä kouluttajia Vaasaan

Suomi toisena kielenä kouluttajia Vaasaan

Toimintamme laajentuessa vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt kotoutumiskouluttajia koulutuksiimme Vaasassa. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Pätevyysvaatimukset tehtävään ovat:

  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)
  • Pedagoginen pätevyys
  • Vähintään 5 vuotta aikaisempaa kokemusta suomen kielen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kotoutumiskoulutuksista sekä suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tukenasi toimivat suomen kielen opetuksen, pedagogiikan ja testauksen ammattilaiset. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Tiedusteluihin vastaa Tatu Paavola, tatu.paavola@valmennuskeskus.fi. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?eceb839a viimeistään 5.12.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.