Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Ammatinvalintapsykologi Uudellemaalle

Ammatinvalintapsykologi Uudellemaalle

Tule tekemään arvokasta ammatinvalintapsykologin työtä meille Valmennuskeskus Publicille. Haemme vahvistusta huippujoukkoomme Uudellamaalla (pääkaupunkiseutu, Porvoo, Lohja, Raasepori).

Vaatimuksena tehtävään:

  • Psykologin pätevyys
  • vähintään 2 vuotta kokemusta ammatinvalinta- tai uraohjauspsykologina toimimisesta.

Erinomainen ruotsin kielen taito ja kokemus kuntoutus- ja työpsykologin tehtävistä katsotaan eduksesi. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat työssäsi erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9cc51290

kautta 12.12.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa Pia Palotie, pia.palotie@valmennuskeskus.fi.