Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Henkilökohtainen valmentaja Etelä-Karjalaan

Henkilökohtainen valmentaja Etelä-Karjalaan

Haemme Etelä-Karjalaan Nuotti-valmentajaa. Henkilökohtaisena valmentajana tehtäväsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Lisäksi valmennuksessa edistetään ja vahvistetaan nuoren verkostoyhteistyötä.

Vaatimuksena tehtävään on:
-Soveltuva tutkinto: Psykologi, Toimintaterapeutti (AMK), Sairaanhoitaja (AMK) Sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Yhteiskuntatieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö ja nuorisotyön tutkimus), Kasvatustieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö tai nuorisotyön tutkimus) tai Yhteisöpedagogi (AMK).
-Vähintään 8 vuotta kokemusta nuorten kanssa työskentelystä
-Vähintään 2 vuotta nuorten kanssa työskentelyajasta on toteutunut tutkintoon valmistumisen jälkeen.
-Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista sekä sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta.

Valmennus tapahtuu laajalti Etelä-Karjalan alueella, joten työ edellyttää mahdollisuutta liikkua omalla autolla. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

WWW-osoite http://www.valmennuskeskuspublic.fi
Yhteystiedot Tiedustelut tehtävästä voi lähettää osoitteeseen: pia.palotie@valmennuskeskus.fi.
Työpaikan osoite 53100 Lappeenranta
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työkokemus yli 5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 5.12.2021
Jätä hakemus Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdolliset vallinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten pidäthän kiirettä.
Hakulomakkeen WWW-osoite https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0e4d965d