Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Ura- ja työnhakuvalmentajan sijainen Hämeeseen

Ura- ja työnhakuvalmentajan sijainen Hämeeseen

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, koulutus-, kuntoutus- ja työnvälityspalveluita. Olemme erikoistuneet yksilöityihin ohjauspalveluihin ja TE-hallinnon valmennuspalveluihin. Valmennuskeskus työnvälitys tarjoaa yrityksille maksuttoman rekrytointipalvelun. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

 

Haemme sijaista Hämeessä, lähinnä Kanta-Hämeessä ja Hämeenlinnassa tapahtuviin ura- ja työnhakuvalmennuksiin. Vaatimuksena tehtävään on:

– soveltuva korkeakoulututkinto
– kokemusta työnhakijoiden työelämään suuntaavasta valmennustyöstä yli 2 vuotta

– muuta työkokemusta yli 2 vuotta

 

Eduksi katsotaan pedagoginen pätevyys ja työvalmennuksen EAT. Arvostamme myös alueellista työmarkkinatuntemusta. Työhön kutsutaan tarpeen mukaan ja työ edellyttää liikkumista Hämeen alueella. Meillä voit tehdä työtä yrittäjänä tai verokortilla, riippuen siitä mikä itsellesi sopii parhaiten.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Lisätietoja antaa Marika Lehtonen, marika.lehtonen@valmennuskeskus.fi. Pyydämme toimittamaan hakemuksen oheisen verkkolomakkeen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9cc35904 kautta viimeistään 14.11.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.