Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Työhönvalmentaja Uudellemaalle, Helsinki

Työhönvalmentaja Uudellemaalle, Helsinki

Työhönvalmentaja Uudellemaalle, Helsinki

Etsimme joukkojemme vahvistukseksi työhönvalmentajaa Uudellemaalle. Vaatimuksena tehtävään on:

– Korkeakoulututkinto

– Pedagoginen pätevyys

– Työkokemus työllistämistä edistävästä työstä vähintään 3 vuotta.

Työhönvalmentajan erikoisammattitutkinto, työkykykoordinaattorin tutkinto tai joku muu ohjaus-/opetusalan lisäkoulutus sekä opetus- ja ohjausalan muu työkokemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös alueellista työmarkkinatuntemusta.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

WWW-osoite http://www.valmennuskeskuspublic.fi
Yhteystiedot Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa Tiia Kantanen, tiia.kantanen@valmennuskeskus.fi.ja Rosa Liimatainen, rosa.liimatainen@valmennuskeskus.fi
Työpaikan osoite TAMMASAARENKATU 1, 00180, HELSINKI
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 24.10.2021
Jätä hakemus Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.
Hakulomakkeen WWW-osoite https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9fea0898