Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Uravalmentaja Varsinais-Suomeen, Turku

Uravalmentaja Varsinais-Suomeen, Turku

Uravalmentaja Varsinais-Suomeen, Turku

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, koulutus-, kuntoutus- ja työnvälityspalveluita. Olemme erikoistuneet yksilöityihin ohjauspalveluihin ja TE-hallinnon valmennuspalveluihin. Valmennuskeskus työnvälitys tarjoaa yrityksille maksuttoman rekrytointipalvelun. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

Haemme Varsinais-Suomeen uravalmentajaa ryhmä- ja yksilövalmennuksiimme (ura-, työnhaku- ja työhönvalmennuspaleluihin).

Vaatimuksena tehtävään on:

– Korkeakoulututkinto

– Pedagoginen pätevyys

– Kokemusta työttömien työnhakijoiden valmennus- tai ohjaustehtävistä vähintään 2 vuotta

Eduksi luetaan myös muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

WWW-osoite http://www.valmennuskeskus.fi
Yhteystiedot Lisätietoja antaa Tiia Kantanen, tiia.kantanen@valmennuskeskus.fi ja Petteri Sääskilahti, petteri.saaskilahti@valmennuskeskus.fi.
Työpaikan osoite 20100, TURKU
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 24.10.2021
Jätä hakemus Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakulomakkeen WWW-osoite https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3f50584a