Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Suomi toisena kielenä -kouluttaja, Mikkeli

Suomi toisena kielenä -kouluttaja, Mikkeli

Suomi toisena kielenä -kouluttaja, Mikkeli

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

 

Kotoutumiskoulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt S2-kouluttajaa kotoutumiskoulutuksiimme Mikkelissä. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen. Suomen kielen kouluttajiltamme edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op), vähintään 3 vuotta aikaisempaa kokemusta suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille sekä pedagogista pätevyyttä. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kotoutumiskoulutuksista sekä suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta.

 

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tukenasi on suomen kielen koulutuksen, pedagogiikan ja testauksen ammattilaiset. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

WWW-osoite http://www.valmennuskeskuspublic.fi
Yhteystiedot Tiedusteluihin vastaa Martti Turunen, martti.turunen@valmennuskeskus.fi.
Työpaikan osoite 50100, MIKKELI
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 17.10.2021
Jätä hakemus Hakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.
Hakulomakkeen WWW-osoite https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?eceb839a