Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Suomen kielen kouluttaja Lappiin

Suomen kielen kouluttaja Lappiin

Suomen kielen kouluttaja Lappiin

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

Koulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt Lapin alueelle maahanmuuttajakoulutuksiimme suomen kielen kouluttajaa. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen maahanmuuttajaopiskelijoille.

Pätevyysvaatimukset:

– ylempi korkeakoulututkinto

– suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)

– Pedagoginen pätevyys

– Vähintään 1 vuosi kokemusta suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tukenasi toimivat suomen kielen opetuksen, pedagogiikan ja testauksen ammattilaiset. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Tiedusteluihin vastaa Tatu Paavola, tatu.paavola@valmennuskeskus.fi. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?eceb839a 10.10.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.