Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Työelämäkouluttaja maahanmuuttajakoulutuksiin Helsinkiin ja Espooseen

Työelämäkouluttaja maahanmuuttajakoulutuksiin Helsinkiin ja Espooseen

Haemme työelämäkouluttajaa maahanmuuttajakoulutuksiimme Helsinkiin ja Espooseen. Tehtäviisi kuuluu koulutuksessamme olevien henkilöiden ryhmä- ja yksilöohjauksessa tukeminen ja työelämä- ja yhteiskuntataitojen kouluttaminen.

Edellytämme sinulta:

– ylempää korkeakoulututkintoa,

– opettajan pedagogista pätevyyttä (60 op),

– vähintään yhden vuoden kokoaikaista työkokemusta maahanmuuttajien ohjaamisesta työhön tai koulutukseen tai kotoutumiskoulutuksessa työelämä- ja yhteiskuntataitojen vastuuopettajana toimimisesta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäinen ja joustava työskentelytapa. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tukenasi toimivat suomen kielen opetuksen, pedagogiikan ja testauksen ammattilaiset. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Tiedusteluihin vastaa Tatu Paavola, tatu.paavola@valmennuskeskus.fi, p. 050 911 3649.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?adf406cd

viimeistään 4.7.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.