Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Toimistotyön harjoittelija, Helsinki

Toimistotyön harjoittelija, Helsinki

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija-asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi

Jos haluat suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelujakson innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä, menestyvässä koulutus- ja valmennusyrityksessä, laita meille hakemuksesi.

Harjoittelun aikana pääset työskentelemään monipuolisissa, valmennuksia hallinnoivan tiimin, avustavissa tehtävissä. Toimistoharjoittelijana saat todella laajan kokemuksen ja opit uusia asioita meidän tärkeimpien tukitehtävien organisoimisesta ja päivittäisistä tehtävistä. Työ on enimmäkseen käytännönläheistä toteuttamista, mutta olet mukana myös yrityksen suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Valmennuskeskus Publicissa kaikki osallistuvat kaikkeen tekemiseen ja auttavat toisiaan yli projektirajojen, myös harjoittelijat.

Toivomme harjoittelijalta tietotekniikan käyttötaitoja yleisimmistä toimisto-ohjelmista (mm. MS Office) sekä toimistotyöntekijän, assistentin, tradenomin ym. koulutusta tai kokemusta, mutta muukin koulutustausta käy. Pääasia on, että harjoittelu meillä olisi sinulle ja meille arvokas kokemus. Jos olet utelias, reipas ja toimeen tarttuva sekä motivoitunut, viihdyt varmasti työyhteisössämme erinomaisesti.

Harjoittelun kesto ja hakuprosessi

Harjoittelun kesto on vähintään viisi kuukautta. Harjoittelun voi aloittaa syksyn 2021 tai kevään 2022 aikana, sopimuksen mukaan. Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvausta 660 €/kk.

Hakuaika päättyy 9.5.2021, toimi kuitenkin nopeasti, sillä aloitamme haastattelut ja valitsemme sopivan harjoittelijan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksen ja CV:n voit jättää täältä.

Merellinen toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme mukavien työkavereiden tuen kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja säännöllistä ohjausta harjoittelusi aikana. Ohjaamme sinua myös lopputyössäsi, mikäli haluat tehdä sen meillä. Tule harjoitteluun ja saat näköalapaikan yksityisen valmennusyrityksen sekä julkisen sektorin toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teresa Puurtinen, teresa.puurtinen(at)valmennuskeskus.fi.