Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Valmentaja ammatilliseen kuntoutukseen Uudellemaalle

Valmentaja ammatilliseen kuntoutukseen Uudellemaalle

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkojemme vahvistukseksi ammatillisen kuntoutuksen valmentajaa Uudellemaalle. Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta työeläkekuntoutuksesta ja/tai kokemusta työttömien työnhakijoiden valmennus- tai ohjaustehtävistä vähintään 3 vuotta. Kokemus eri kohderyhmistä sekä terveydenhuoltoalan osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös alueellista työmarkkinatuntemusta.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät kirjalliset taidot raportointia varten, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden sekä valmiit erinomaiset materiaalit. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

Hakemuksen voit lähettää tästä 30.4.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa kuntoutuspäällikkö Pia Palotie, pia.palotie@valmennuskeskus.fi.