Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Suomen kielen verkkokouluttajia

Suomen kielen verkkokouluttajia

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

Kotoutumiskoulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt S2-kouluttajia verkossa tapahtuviin kotoutumiskoulutuksiimme. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille tai yksilöille verkossa sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Suomen kielen kouluttajiltamme edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op), vähintään vuosi aikaisempaa kokemusta suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille sekä pedagogista pätevyyttä. Arvostamme myös kokemusta kielellisestä alkukartoituksesta, kotoutumiskoulutuksista sekä suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Tiedusteluihin vastaa Tatu Paavola, tatu.paavola@valmennuskeskus.fi.

Hakemuksen voit lähettää tästä viimeistään 31.1.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.