Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Nuorten valmentaja Uudellemaalle

Nuorten valmentaja Uudellemaalle

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.

Toimintamme laajentuessa haemme valmentajaa nuorille. Nuorten valmennus on suunnattu Uudenmaan alueen alle 30-vuotiaille asiakkaille. Valmentajana tehtäväsi on tarjota henkilökohtaista ja intensiivistä tukea ja valmennusta nuorelle, jotta hän saavuttaisi ja vakiinnuttaisi työllistymisen tavoitteensa.  Toisaalta tehtävänä on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan.

Vaatimuksena tehtävään:

– Korkeakoulututkinto: Psykologi, Toimintaterapeutti (AMK), Sairaanhoitaja (AMK) Sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Yhteiskuntatieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö ja nuorisotyön tutkimus), Kasvatustieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö tai nuorisotyön tutkimus) tai Yhteisöpedagogi (AMK).

– Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto tai sitä vastaava kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

– Pedagoginen pätevyys (60 op)

– Vähintään 2 vuotta työkokemusta yksilöllisten valmennusten (työhönvalmennusten tai vastaavien) toteuttamisesta.

– Vähintään 1 vuosi työkokemusta ryhmämuotoisista työnhaku- ja uravalmennuksista, työnohjauksesta viimeisen 10 vuoden aikana.

– Vähintään 1 vuosi työkokemusta etsivän nuorisotyön tehtävistä tai nuorten työpajojen ohjaajatehtävistä viimeisen 10 vuoden aikana.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto sekä nuorten kanssa työskentely useamman vuoden ajalta katsotaan eduksesi.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi. Valmennus tapahtuu laajalti Uudella maalla, joten omalla autolla liikkuminen olisi eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

Tiedustelut tehtävästä voi lähettää osoitteeseen: tiia.kantanen@valmennuskeskus.fi.

Hakemuksen voit lähettää tästä viimeistään 24.1.2021 mennessä.