Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Palvelujohtaja, yhteishankinta- ja työvoimakoulutukset

Palvelujohtaja, yhteishankinta- ja työvoimakoulutukset

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, koulutus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita.

Etsimme myyntihenkistä koulutusalan ammattilaista kasvattamaan yhteishankinta- ja työvoimakoulutuksiamme. Etsimällämme henkilöllä on vahvaa kokemusta ja osaamista TE-hallinnolle ja yrityksille tuotettavista koulutuspalveluista (työvoimakoulutukset, muutos-, rekry- ja täsmäkoulutukset) sekä laajat verkostot. Työssä korostuu koulutuskokonaisuuksien myynti ja koulutusten käynnistymisiin liittyvät tehtävät. Työ edellyttää hands on -asennetta. Uuden palvelujohtajan kanssa sovitaan yhdessä tavoitteet sekä myynnille että kyseisistä koulutuksista vastaavan tiimin kasvattamiselle.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja monipuolinen kokemus yhteishankinta- ja työvoimakoulutuksien parissa toimimisesta. Opettajan pedagoginen pätevyys ei ole vaatimus, mutta mainio lisäkoulutus, joka mahdollistaa myös kouluttajana toimimisen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tuotamme koulutuspalveluita valtakunnallisesti ja tarjoamme viihtyisän työympäristön Helsingin Ruoholahdessa, mutta luonnollisesti suosimme myös etätyöskentelyä. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Hakemuksen voit lähettää tästä 29.10.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnan jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Ilahdumme suunnattomasti lyhyestä videotervehdyksestä, jonka linkin voit liittää hakemukseesi.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa liiketoimintajohtaja Toni Varis, puh. 040 517 3143