Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

NUOTTI-valmentajien esittely

NUOTTI-valmentajien esittely

Nuorille suunnattu NUOTTI-valmennus tarjoaa tulevaisuuden suuntaa pohtiville 16-29-vuotiaille henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa työn tai opiskelupaikan hakemisessa tai ihan vain arjen pyörittämisessä. Esittelyssä valmentajat eri alueilta!

 

Pääkaupunkiseutu

Katri Myllylä

katri.myllyla@valmennuskeskus.fi

050 307 2513

Moi! Olen Katri ja toimin Nuotti-valmentajana pääkaupunkiseudulla. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja opinto-ohjaaja. Lisäksi opiskelen parhaillaan neuropsykiatrisen valmentajan opintoja. Aikaisemmin olen työskennellyt esimerkiksi Ohjaamossa.

Luonteeltani olen rauhallinen, kuunteleva ja kannustava. Innostun erilaisten mahdollisuuksien pohtimisesta ja ratkaisujen keksimisestä erilaisiin pulmiin.  Vapaa-ajalla tykkään lukea, ulkoilla ja katsella elokuvia.

Valmennuksessa tuen sinua vahvuuksiesi tunnistamisessa ja kannustan sinua. Ohjaan myös sopivien tavoitteiden asettamisessa. Valmennuksen aikana voimme tutkia esimerkiksi millaisia opiskelu- tai työmahdollisuuksia sinulla on ja pohtia muita sinulle tärkeitä elämän asioita.

Alueet: Espoo, Helsinki, Kauniainen & Vantaa.

 

Pääkaupunkiseutu ja Länsi-Uusimaa

Mika Ijäs

mika.ijas@valmennuskeskus.fi

050 477 1413

Olen pitkän linjan nuorisotyöntekijä ja yhteisöpedagogi (amk). Toimin Nuotti-valmentajana Uudenmaan alueella ja työskentelen Valmennuskeskus Publicissa myös työhönvalmentajana. Siksi urasuunnittelun, koulutuskysymysten ja työllistymisasioiden parissa toimiminen on minulle luontevaa myös nuottilaisten kanssa. Olen valmis hyvin monenlaiseen valmennustyöskentelyyn ja pidän tärkeänä asiakkaani omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamista sekä niiden hyödyntämistä valmennuksessa. Opin Nuotti-asiakkailtani paljon myös itse, minkä koen työssäni erityisen palkitsevaksi.

Alueet: Pääkaupunkiseutu: Espoo, Helsinki, Kauniainen & Vantaa. Länsi-Uusimaa: Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio & Vihti.

 

Keski-Uusimaa, Itä-Uusimaa

Sami Enojärvi

sami.enojarvi@valmennuskeskus.fi

050 467 8709

Moikka! Olen Sami ja työskentelen Itä- ja Keski-Uudenmaan alueella nuottivalmentajana. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK).

Olen tehnyt pitkään nuorisotyötä ja omaan kokemusta vähän kaikilta nuorisotyön kentiltä, joiltakin enemmän kuin toisilta.

Työskentelytavoiltani olen ratkaisukeskeinen. Ominta osaamistani ovat myös kulttuuri ja luovat projektit sekä kyky ajatella laatikon ulkopuolelta.

Ihmisenä olen rauhallinen, avoin ja on minua kuvattu hyväntuuliseksikin. Vahvuuksiani ovat kyky kuunnella aidosti ja olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Valmentajana haluan olla tukenasi ja vaihdan mielelläni ajatuksia kanssasi. Lähdetään yhdessä miettimään millä tavalla musta olisi parhaiten apua just sulle 🙂

Muuten tykkään katsella sarjoja, pelata ja on mulla prätkäkin. Musiikki on lähellä sydäntä ja luonnonkin koen tärkeäksi elämässäni. Näistäkin meillä saattaisi löytyä jotain yhteistä juteltavaa?

Alueet: Keski-Uusimaa: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula & Mäntsälä. Itä-Uusimaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila & Sipoo.

 

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

Hanna-Leena Heikkilä

hanna-leena.heikkila@valmennuskeskus.fi

050 535 0653

Moikka! Olen Hanna-Leena ja toimin Nuotti-valmentajana Kaakkois-Suomen alueella. Olen työskennellyt vuosia erilaisissa ohjaus- ja valmennustehtävissä nuorten parissa muun muassa nuorten työpajatoiminnassa, yläkoulussa ja lastensuojelun sijaishuollossa. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja. Yksi luonteenvahvuuksistani on oppimisen ilo ja kehitän itseäni mielelläni lisää. Olen lisäkouluttautunut muun muassa ratkaisukeskeisyyden ja tavoitteen asettelun parissa. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa opinto-ohjaajaksi.

Minua kuvataan usein rauhallisena, positiivisena, iloisena ja helposti lähestyttävänä tyyppinä. Innostun, kun saan tsempata ja auttaa toisia elämässään eteenpäin. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, joogata, liikkua ja retkeillä luonnossa sekä matkustella. Pidetäänkö vaikka lenkkivalmennus luontopolulla? Vai käydäänkö hörppäämässä kahvit jossakin kivassa kahvilassa? Tapaan valmennettaviani heidän omassa ympäristössään, kuten esimerkiksi kirjastoissa ja Ohjaamon tiloissa. Näin korona-aikana voimme tavata turvallisesti myös videopuhelun välityksellä. Mahdollisuuksia on monia ja kiva olisi saada sinut mukaan Nuotti-valmennukseen.

Toimin myös Valmennuskeskus Publicin Nuotti-tiimin tiiminvetäjänä ja Nuotti-valmentajien lähiesihenkilönä.

Alueet: Etelä-Karjala: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale & Taipalsaari. Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä & Pyhtää.

 

Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Eija Aro

eija.aro@valmennuskeskus.fi

040 669 1444

Olen toiminut uravalmentajana Valmennuskeskus Publicilla elokuusta 2013 lähtien. Se on sisältänyt tiivistä kehittämistyötä työnhakijoiden ja ammatillisen suunnittelun parissa olevien henkilöiden kanssa.

Tätä ennen olen tehnyt nuorisotyötä lähes sen kaikissa muodoissa; lähellä sydäntäni ovat muun muassa työpajatoiminta, kehittäminen, nuorten vahvan osallisuuden mahdollistaminen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Kokemusta löytyy myös työllisyyspalveluista sekä projektityöskentelystä. Olen aina edistänyt vahvaa verkostoitumista ja sen aikaansaamaa synergiaa. Mottoni on: seikkailu on mikä tahansa epävarmaan lopputulokseen johtava kokemus (Priest 1998). Uskon, että meille kaikille on paikka tässä maailmassa.

Alueet: Pirkanmaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat & Ylöjärvi. Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela & Ypäjä.

 

Etelä-Pohjanmaa

Mika Tenetz

mika.tenetz@valmennuskeskus.fi

050 461 4843

Hei, olen Mika. Toimin Nuotti-valmentajana Etelä-Pohjanmaalla. Olen työskennellyt nuorisotyössä v. 1999 lähtien.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi ja opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi. Seikkailukasvatus ja toiminallisuus ovat lähellä sydäntäni.

Uskon ratkaisuihin ongelmien sijaan. Pitkä nuorisotyöura ja kohtaamieni nuorten elämäntarinat ovat pääomaa, jota ehkä juuri sinä voit hyödyntää. Aina on toivoa!

Tykkään liikkua luonnossa, ajella moottoripyörällä ja pohtia elämää ja ihmisyyttä monelta kantilta. Valmentajana olen kannustava ja rohkaiseva, kuunteleva ja vierellä kulkeva.

Alueet: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli & Ähtäri.

 

Varsinais-Suomi ja Satakunta

Leena Luoma

leena.luoma@valmennuskeskus.fi

050 354 5922

Moikka! Olen Leena, Nuotti-valmentaja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Koulutukseltani olen kasvatustieteen kandidaatti ja sosionomi (AMK).

Nuorena en ollut ollenkaan varma siitä mitä työtä haluaisin tehdä mutta yritysten ja erehdysten kautta löysin oman alani missä koen työni merkitykselliseksi ja mielekkääksi.

Nuotti-valmentajana toivon voivani auttaa jokaista asiakastani juuri siinä missä kukakin kokee tukea tarvitsevansa. Oman tien löytäminen on tärkeää ja usein matka onkin määränpäätä tärkeämpää.

Alueet: Varsinais-Suomi: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki & Vehmaa. Satakunta: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä & Ulvila.

 

Pohjanmaa

Tiina Udelius

tiina.udelius@valmennuskeskus.fi

050 320 2393

Moikka, olen Tiina ja työskentelen Pohjanmaan alueen Nuotti-valmentajana. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Viimeisimmät työkokemukseni ovat kertyneet maahanmuuttajatyöstä ja sosiaaliohjauksesta. Aikaisemmin olen työskennellyt hammashoitajana sekä vanhustyön lähihoitajana.

Työotteeni on kannustava ja rento. Olen aidosti kiinnostunut valmentamaan Nuottilaisia kohti tavoitteellista nuoren itse asettamaa tavoitetta. Kohtaan nuoret kunnioittavasti ja motivoiden. Vahvuutenani ovat ohjaus- sekä vuorovaikutustaidot.

Inhimillinen kohtaaminen on avainasia.

Alueet: Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa & Vöyri.

 

Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Susanna Rojola

susanna-karoliina.rojola@valmennuskeskus.fi

050 560 5398

Hei, olen Susanna ja toimin NUOTTI- valmentajana Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK) ja ammatillinen ope.

Olen työskennellyt muun muassa lehtitoimittajana ja sosiaalialalla ohjaajana ja esimiehenä. Nuorten kanssa olen työskennellyt pääasiassa ohjaajana erityishuollon puolella ja toiminut aiemmin myös erilaisissa nuoriin liittyvissä vapaehtoistehtävissä.

Henkilönä olen rauhallinen ja ”tavallinen”, perusmukava ihminen. Olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan kuulevana korvana ja rinnalla kulkijana erilaisissa elämäntilanteissa. Toivottavasti nähdään valmennuksen merkeissä vaikkapa luonnossa liikkuen, koiraa ulkoiluttaen, taidetta tehden tai mikä ikinä Sinulle luonteva ympäristö onkaan.

Alueet: Keski-Pohjanmaa: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi & Veteli. Pohjois-Pohjanmaa: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala & Ylivieska.

 

Kainuu

Minna Väänänen

minna.vaananen@valmennuskeskus.fi

050 347 6440

Moikka! Olen Minna ja toimin Nuotti-valmentajana Kainuun alueella. Koulutukseltani olen sosionomi. Töitä olen tehnyt erilaisten ihmisten ja nuorten parissa. Vapaa-aikana minut löytää luonnosta, harrastan luonnossa liikkumisen lisäksi jääkiekkoa, laskettelua, hiihtoa ja ruoanlaittoa.

Olen iloinen ja huumorintajuinen tyyppi. Nautin kun saan toiset loistamaan ja löytämään omat vahvuutensa. Uskon että kaikella on oma tarkoitus ja jokainen uusi päivä on uusi mahdollisuus!

Alueet: Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo & Suomussalmi.

 

Keski-Suomi ja Etelä-Savo

Lasse Vainio

lasse.vainio@valmennuskeskus.fi

050 569 2593

Moi! Olen Lasse ja aloin työskennellä Nuotti-valmentajana Valmennuskeskus Publicilla tammikuussa 2021. Olen koulutukseltani sosionomi (amk) ja työskennellyt aiemmin lastensuojelun sijaishuollossa sekä ohjaajana että esimiestehtävissä yhteensä reilut 10 v. Opiskelen tällä hetkellä kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa ja tulevaisuudessa haaveilen psykoterapeutin ja työnohjaajan opinnoista mainitussa järjestyksessä 🙂

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, rehti, avoin, määrätietoinen ja viimeiseen asti analyyttinen. Vapaa ajalla tykkään harrastaa CrossFittia, meditoida, lukea kirjoja ja katsoa sarjoja sekä elokuvia. Luonnosta on tullut minulle uudestaan tärkeä elementti lapsuudenajan partioharrastuksen tauon jälkeen. Viihdyn myös saunan lauteilla ja talvisin avannossa.

Pyrin hyvin asiakaslähtöiseen työskentelyyn, jossa asiakkaan omat tavoitteet, toiveet ja tarpeet ovat keskiössä. Uskon asiakkaan olevan oman elämänsä paras asiantuntija. Monet vastaukset ovat valmiina sisällämme, vaikka näitä joutuu usein hieman kaivelemaan. Onnistunut valmennus perustuu lähtökohtaisesti molempien osapuolien sitoutumiseen.

Alueet: Keski-Suomi: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari & Äänekoski. Etelä-Savo: Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna & Sulkava.

 

Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Hanna Hirvonen

hanna.hirvonen@valmennuskeskus.fi

046 923 5138

Moi, Olen Hanna ja työskentelen Valmennuskeskus Publicilla Nuottivalmentajana, Nuotti-alueeseeni kuuluvat Pohjois-Savo sekä Pohjois-Karjala.

Koulutukseltani olen Yhteisöpedagogi ja ammatillinen opettaja. Olen opiskellut myös liikunnan ammattitutkinnon ja PT:n pätevyyden. Valmennuskeskuksella olen työskennellyt Oma Suunta valmennuksissa- sekä nuorten uravalmennusten parissa, joiden kautta minulla on tietotaitoa opiskelu- ja työllistymispolkujen kartoittamisesta sekä urasuunnittelusta. Minulla on monipuolista työkokemusta ohjaus- ja kasvatustyöstä sekä liikunnan ohjauksesta.

Valmentajana olen rento, reipas sekä yksilöä kuunteleva ja kunnioittava. Aktiivinen elämä on minun juttuni ja toiminnallinen tekeminen lähellä sydäntäni.

Tehdään työtä yhdessä sinun nuottisi mukaan!

Alueet: Pohjois-Savo: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto & Vieremä. Pohjois-Karjala: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi & Valtimo.

 

Päijät-Häme

Mona Brohm

mona.brohm@valmennuskeskus.fi

050 342 3368

Moi! Nimeni on Mona ja toimin Nuotti-valmentajana Päijät-Hämeen alueella.

Olen suorittanut sosiaalialan korkeakoulututkinnon, olen koulutukseltani sosionomi. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt noin 15 vuotta pääasiassa lasten ja nuorten parissa sijaishuoltoyksikössä sekä jälkihuoltopalvelun avopalveluohjaajana ja ammatillisena tukihenkilönä. Tämän lisäksi olen työskennellyt muutamia vuosia työllistymisen ja kouluttautumisen asiantuntijana valtiolla, suurimman osan ajasta työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa. Opiskelen parhaillaan nepsy-valmentajaksi sekä eläinavusteisuutta. Niinpä minua voi Nuotti-valmennuksessa tavata halutessaan myös yhdessä koirani kanssa! Eläinavusteisuus on aina harkittua, tavoitteellista ja suunnitelmallista.

Vapaa-aikani kuluu eläinten kanssa: olen vuosia ollut aktiivinen koiraharrastaja minkä lisäksi olen myös tuore kaniharrastaja. Oman koiraharrastuksen lisäksi sydäntäni lähellä on koiranuorisotyö, jota olen vuosien ajan toteuttanut niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Alueet: Asikkala, Hartola, Hollola, Heinola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä.

 

Miten NUOTTI toimii ja miten mukaan? Lue esite.