Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Työnhaku- ja uravalmentaja Pohjois-Pohjanmaalle

Työnhaku- ja uravalmentaja Pohjois-Pohjanmaalle

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita.

Haemme nyt työnhaku- ja uravalmentajaa valmennuksiimme Pohjois-Pohjanmaalla. Vaatimuksena tehtävään on ohjausalan korkeakoulututkinto (mm. sosiaalialan tutkinnot, KM, Psykologi ym.), pedagoginen pätevyys ja kokemusta työttömien työnhakijoiden valmennus- tai ohjaustehtävistä vähintään 2 vuotta. Kokemus eri kohderyhmistä (mm. maahanmuuttajat, pitkään työttömänä olleet) katsotaan eduksi. Arvostamme myös alueellista työmarkkinatuntemusta. Paikka on määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2aff2afb kautta 4.10.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa Tiia Kantanen, tiia.kantanen@valmennuskeskus.fi.