Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Henkilökohtainen valmentaja Pohjois- ja Keski- Pohjanmaalle

Henkilökohtainen valmentaja Pohjois- ja Keski- Pohjanmaalle

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.

Toimintamme laajentuessa haemme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle joukkojemme vahvistukseksi Nuotti-valmennukseemme valmentajaa. Henkilökohtaisena valmentajana tehtäväsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Lisäksi valmennuksessa edistetään ja vahvistetaan nuoren verkostoyhteistyötä.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva tutkinto: Psykologi, Toimintaterapeutti (AMK), Sairaanhoitaja (AMK) Sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Yhteiskuntatieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö ja nuorisotyön tutkimus), Kasvatustieteiden maisteri (opintosuunta nuorisotyö tai nuorisotyön tutkimus) tai Yhteisöpedagogi (AMK). Lisäksi toivomme sinulta kokemusta nuorten valmennus- tai ohjaustehtävistä sekä TE-hallinnon palveluista. Arvostamme myös alueellista työmarkkinatuntemusta.

Valmennus tapahtuu laajalti Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella (Keski-Pohjanmaa: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli ja Pohjois-Pohjanmaa: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska), joten työ edellyttää mahdollisuutta liikkua omalla autolla. Matkustamisesta maksetaan kilometrikorvaukset.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

Tiedustelut tehtävästä voi lähettää osoitteeseen: pia.palotie@valmennuskeskus.fi, p. 050 467 8782.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0e4d965d viimeistään 4.10.2020 mennessä.