Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Valmennuskeskus Publicin organisaatiouudistus

Valmennuskeskus Publicin organisaatiouudistus

Valmennuskeskus Publicissa toteutettiin kesällä 2020 organisaatiouudistus. Asiakas- ja esimiestyön painopistettä halutaan uudistuksen myötä entistä enemmän siirtää lähemmäksi tuotettavia palveluita. Uudistuksella turvataan valmennuspalveluiden ketteryys, laadukkuus ja vaikuttavuus valtakunnallisesti.

Uudistuksen myötä 30.6.2020 lähtien liiketoimintajohtajana on aloittanut Toni Varis, joka vastaa hallinnon johtamisesta. TE-hallinnon koulutus- ja valmennuspalveluista vastaavat palvelujohtaja Tiia Kantanen ja palvelujohtaja Jarno Vepsäläinen. Maahanmuuttajapalveluista ja kotoutumiskoulutuksista vastaa jatkossa palvelujohtaja Tatu Paavolainen. Ammatillisesta kuntoutuksesta, psykologipalveluista ja NUOTTI-valmennuksista vastaa palvelujohtaja Pia Palotie. Työvoimakoulutuksista ja yhteishankintakoulutuksista vastaa koulutuspäällikkö Ilona Mannelin. Valmennuskeskus Publicin henkilöstöasioista ja resursoimisesta vastaa palvelujohtaja Teresa Puurtinen. Valmennuskeskuksen varatoimitusjohtajana jatkaa Antti Kasanen.

Lisätietoja organisaatiouudistuksesta antaa:

Antti Kasanen
puh. 040 580 1680
antti.kasanen@valmennuskeskus.fi