Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Ammatinvalintapsykologi -yrittäjä Uudellemaalle

Ammatinvalintapsykologi -yrittäjä Uudellemaalle

Yrittäjä, tule tekemään arvokasta ammatinvalintapsykologin työtä meille Valmennuskeskus Publicille. Haemme vahvistusta huippujoukkoomme Uudellamaalla (pääkaupunkiseutu, Porvoo, Lohja, Raasepori). Tuntimäärä vaihtelee asiakasmäärän mukaan ja voit itsenäisesti suunnitella aikataulusi muuhun yritystoimintaasi sopivaksi.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta ammatinvalinta- tai uraohjauspsykologina toimimisesta ja erinomainen ruotsin kielen taito. Lisäksi kokemus kuntoutus- ja työpsykologin tehtävistä katsotaan eduksi. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat työssäsi erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9cc51290 kautta 2.8.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa Pia Palotie, pia.palotie@valmennuskeskus.fi, p.050 467 8782.

 

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita.