Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Toimistotyön harjoittelija, Helsinki

Toimistotyön harjoittelija, Helsinki

Jos haluat suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelujakson innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä, menestyvässä koulutus- ja valmennusyrityksessä, laita meille hakemuksesi.

Harjoittelun aikana pääset työskentelemään monipuolisissa, valmennuksia hallinnoivan tiimin, avustavissa tehtävissä. Toimistoharjoittelijana saat todella laajan kokemuksen ja opit uusia asioita meidän tärkeimpien tukitehtävien organisoimisesta ja päivittäisistä tehtävistä. Työ on enimmäkseen käytännönläheistä toteuttamista, mutta olet mukana myös yrityksen suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Valmennuskeskus Publicissa kaikki osallistuvat kaikkeen tekemiseen ja auttavat toisiaan yli projektirajojen, myös harjoittelijat.

Toivomme harjoittelijalta tietotekniikan käyttötaitoja yleisimmistä toimisto-ohjelmista (mm. MS Office) sekä toimistotyöntekijän, assistentin ym. koulutusta tai kokemusta, mutta muukin koulutustausta käy. Pääasia on, että harjoittelu meillä olisi sinulle ja meille arvokas kokemus. Jos olet utelias, reipas ja toimeen tarttuva sekä motivoitunut, viihdyt varmasti työyhteisössämme erinomaisesti.

Harjoittelun kesto ja hakuprosessi

Harjoittelun kesto on vähintään viisi kuukautta. Harjoittelun voi aloittaa jo syksyn 2020 aikana tai keväällä 2021, sopimuksen mukaan. Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvausta 660 €/kk.

Hakuaika päättyy 28.6.2020, toimi kuitenkin nopeasti, sillä aloitamme haastattelut ja valitsemme sopivan harjoittelijan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksen ja CV:n voit jättää osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?520abeab

Merellinen toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme mukavien työkavereiden tuen kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja säännöllistä ohjausta harjoittelusi aikana. Ohjaamme sinua myös lopputyössäsi, mikäli haluat tehdä sen meillä. Tule harjoitteluun ja saat näköalapaikan yksityisen valmennusyrityksen sekä julkisen sektorin toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teresa Puurtinen, teresa.puurtinen(at)valmennuskeskus.fi.

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija-asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.