Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Markkinoinnin- ja viestinnän –harjoittelija, Helsinki

Markkinoinnin- ja viestinnän –harjoittelija, Helsinki

Jos haluat suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelujakson innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä, menestyvässä koulutus- ja valmennusyrityksessä, laita meille hakemuksesi.

Harjoittelun aikana pääset työskentelemään monipuolisissa, valmennuksia hallinnoivan tiimin avustavissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Halutessasi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan someviestintäämme, asiakasmarkkinointiamme, nettisivujamme ym. riippuen siitä, mitkä ovat sinulle mielekkäitä juttuja.

Harjoittelijoilta edellytettävät perusvalmiudet

Toivomme harjoittelijalta soveltuvia opintoja, taitto-ohjelmien käyttökokemusta, hyviä tietotekniikan käyttötaitoja yleisimmistä toimisto-ohjelmista (mm. MS Office), kiinnostusta viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin, tarkkuutta huolellisuutta ja organisointikykyä. Pääasia on, että harjoittelu meillä olisi sinulle ja meille arvokas kokemus. Jos olet utelias, reipas ja toimeen tarttuva sekä motivoitunut, viihdyt varmasti työyhteisössämme erinomaisesti.

Harjoittelun kesto ja hakuprosessi

Harjoittelun kesto on vähintään viisi kuukautta. Harjoittelun voit aloittaa syksyn 2020 aikana tai keväällä 2021, sopimuksen mukaan. Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvausta 660 €/kk.

Hakuaika päättyy 28.6.2020, toimi kuitenkin nopeasti, sillä aloitamme haastattelut ja valitsemme sopivan harjoittelijan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1eaaf61a

Merellinen toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme mukavien työkavereiden tuen kannustavassa ja rennossa ilmapiirissä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja säännöllistä ohjausta harjoittelusi aikana. Ohjaamme sinua myös lopputyössäsi, mikäli haluat tehdä sen meillä. Tule harjoitteluun ja saat näköalapaikan yksityisen valmennusyrityksen sekä julkisen sektorin toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teresa Puurtinen, teresa.puurtinen(at)valmennuskeskus.fi.

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija-asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.