Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Ammatinvalintapsykologi Uudellemaalle

Ammatinvalintapsykologi Uudellemaalle

Tule tekemään arvokasta ammatinvalintapsykologin työtä meille Valmennuskeskus Publicille. Haemme vahvistusta huippujoukkoomme Uudellamaalla (pääkaupunkiseutu, Porvoo, Lohja, Raasepori).

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta ammatinvalinta- tai uraohjauspsykologina toimimisesta sekä erinomainen ruotsin kielen taito. Lisäksi kokemus kuntoutus- ja työpsykologin tehtävistä katsotaan eduksi. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat työssäsi erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9cc51290 kautta 30.4.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa Pia Palotie, pia.palotie@valmennuskeskus.fi, p.050 467 8782.

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita.