Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Ura- ja työhönvalmentaja Keski-Pohjanmaalle

Ura- ja työhönvalmentaja Keski-Pohjanmaalle

Haemme ura- ja työhönvalmentajaa Keski-Pohjanmaalle. Vaatimuksena tehtävään on alempi korkeakoulututkinto ja kokemusta työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvästä valmennus- tai ohjaustehtävistä vähintään 5 vuotta. Lisäksi arvostamme ohjausalan lisäkoulutusta (esim. pedagoginen pätevyys, työvalmentajan EAT, työkykykoordinaattori, opinto-ohjaaja jne.).

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

Hakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?17c09596 kautta 16.1.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin työtehtävästä vastaa Lauri Partanen, lauri.partanen@Valmennuskeskus.fi

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita.