Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Työhönvalmennus Uusimaa

Työhönvalmennus Uusimaa

Työhönvalmennuksen ydin on yksilöllisessä ohjauksessa. Valmennuskeskuksen työhönvalmennusta Uudellamaalla toteutetaan kahdella eri painotuksella. Valmennus voi painottua suoraan työhön tai koulutuksen kautta työhön ohjaavana. Vaihtoehtoisesti valmennus voi olla tuetusti kohti työtä tai koulutusta ohjaava työhönvalmennus. Molemmat painotukset ovat sisällöltään samanlaiset, mutta valmennusmäärä saattaa kasvaa tuetussa painotuksessa sekä se saattaa sisältää esimeriksi työn- ja koulutuksen haun edellyttämän IT-osaamisen kehittämistä.

Valmennus on apuna silloin, kun tarvitset henkilökohtaista ohjausta työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen. Valmennukseen voi osallistua sekä ennen työsuhteen alkua että työsuhteen aikana, ja sen tarkoitus on tukea sinun työmarkkinoille siirtymistä ja työelämässä pysymistä.

Palvelu sopii esimerkiksi työnhaku- tai uravalmennuksen jatkoksi sinulle, joka ryhmävalmennuksen jälkeen tarvitset henkilökohtaista tukea työnhaun jatkamiseksi.

Valmennus toteutetaan sinun tarpeista riippuen yksilöllisesti. Valmennuksen tarkat sisällöt määritellään palvelutarpeen mukaan, joten ne ovat erilaisia eri henkilöille. Valmennuksen sisältöjä voivat olla esimerkiksi:

  • Työkykyyn liittyvät itsearvioinnit
  • Työnhaun kanavat ja niiden tehokas hyödyntäminen
  • Työllistymisvaihtoehtojen laajentaminen ja tehostaminen
  • Muuttunut työnhaku ja piilotyöpaikat
  • Oman osaamisen markkinointi ja motivaatio työnhaussa
  • Neuvonta ja tuki työsuhteen alussa

Työhönvalmentajamme ovat työelämän vankkoja asiantuntijoita, joiden ohjauksella työnhakija löytää ja tuo esille osaamisensa ja vahvuutensa. Teemme myös aktiivista yhteistyötä eri alojen yritysten kanssa palvelumme asiakkaiden työllistämiseksi – laajan yhteistyöverkostomme kautta potentiaalisten työnantajien kontaktoiminen on tehokasta. Työllistämisestä kiinnostuneille työnantajille tarjoamme kattavasti tietoa hakijan osaamisesta sekä TE-toimiston palveluista ja taloudellisista tuista.

Palveluun hakeutuminen

  • Jos sinulla on TE-toimistossa nimetty oma vastuuasiantuntija, ole yhteydessä suoraan häneen puhelimitse tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi(a)te-toimisto.fi). Mikäli et tiedä vastuuasiantuntijaasi, lähetä sähköposti osoitteella kirjaamo.uusimaa(a)te-toimisto.fi (huomioithan, että salaamattomaan sähköpostiyhteydenottoon voi liittyä tietoturvariski).
  • Jätä yhteydenottopyyntö te-palvelut.fi -sivun Oma asiointi-palvelun kautta.

Valmennuksen suomenkielisen esitteen voit lukea tästä.

Ruotsinkielinen esite löytyy tästä.

Lisätietoa valmennuksesta alla olevalta videolta.