Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Erityisopettaja kotoutumiskoulutuksiin Uudellemaalle

Erityisopettaja kotoutumiskoulutuksiin Uudellemaalle

Toimintamme laajentuessa vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt erityisopettajaa kotoutumiskoulutuksiimme Uudellemaalle. Tehtäviisi kuuluu kotoutumiskoulutuksessamme olevien henkilöiden ryhmä- ja yksilöohjaus sekä muiden opettajien konsultointi pedagogisissa ratkaisuissa. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ammatillisissa opinnoissa vaadittavaa erityisopettajan kelpoisuutta sekä vähintään vuoden kokemusta erityisopettajan tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia. Olet hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tukenasi toimivat suomen kielen opetuksen, pedagogiikan ja testauksen ammattilaiset. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Tiedusteluihin vastaa Teresa Puurtinen: teresa.puurtinen@valmennuskeskus.fi. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen:  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2110ca17  viimeistään 20.10.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.