Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Uravalmennus logistiikan ja tekniikan alasta kiinnostuneille

Uravalmennus logistiikan ja tekniikan alasta kiinnostuneille

Syyskuun 9.päivä käynnistyy Oulussa kymmenen päivän mittainen uravalmennus, joka on kohdennettu sinulle, logistiikan ja tekniikan alasta kiinnostunut työnhakija. Valmennuksen aikana tarkastellaan muun muassa tekniikan ja logistiikan alan erilaisia työmahdollisuuksia. Alan opiskeluun liittyvistä vaihtoehdoista meille tulevat kertomaan oppilaitosten edustajat. Valmennuksen aikana hahmotellaan juuri sinun näköisesi urapolku tekniikan ja logistiikan alojen monipuolisiin tehtäviin. Autamme sinua opintoihin hakeutumisessa ja työpaikan hakemiseen liittyvissä asioissa. Ryhmävalmennuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus yksilöohjaukseen, jonka aikana saat lisää henkilökohtaista ohjausta ja tukea oman urapolkusi toteuttamista ajatellen. Valmennuksen aikana sinulle selkiytyvät omat mahdollisuutesi ja vahvuutesi logistiikan tai tekniikan alojen ammattilaisena. Valmennukseen ilmoittautuminen on käynnissä Pohjois Pohjanmaan TE-toimiston sivuilla.

Sinä päätät – yhdessä onnistumme! Nähdään valmennuksessa.

Sanna Voutilainen Projektipäällikkö ja uravalmentaja Valmennuskeskus Public