Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana Valmennuskeskus Publicilla

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana Valmennuskeskus Publicilla

Aurinko hellii ihmisiä lämmöllään ja saa meren kimaltelemaan. Ruoholahden edusta täyttyy veneilijöistä ja kalastajista. En pysty käsittämään sitä tosiasiaa, että nyt on jo kesäkuun loppu. Tammikuussa ajatus kesäkuusta tuntui todella kaukaiselta. Päivät, viikot ja kuukaudet kuluivat kuitenkin nopeasti, ja nyt ollaan jo siinä pisteessä, että harjoittelusta on jäljellä enää  yksi työpäivä.

Täällä Valmennuskeskus Publicilla pääsin heti perehdytyksen jälkeen työtehtävieni pariin. Oli markkinointisuunnitelman laatimista, sosiaalisen median kanavien kehittämistä, esitteiden korjailua ja suunnittelua. Sain myös koko kevään kestävän markkinointiprojektin hoidettavakseni. Projektiin kuului niin markkinointisuunnitelman laatiminen kuin sen toteuttamien sosiaalisessa mediassa. Syksyllä seuraajani saa viedä loppuun tämän projektin. Lisäksi hoidin poikkeuksellisesti myös muutamia toimistoharjoittelijan tehtäviä. Olen siis saanut tehdä ihan oikeita työtehtäviä.

Se, että minulla oli ennestään kokemusta yrityksen sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, oli minulle selkeä etu työtehtäviä ajatellen. Pääsin heti harjoittelun alusta alkaen hyödyntämään ja erityisesti vahvistamaan taitojani. Tämä työharjoittelu on ollut myös oiva tilaisuus tuoda käytäntöön koulussa oppimaani ja vahvistaa opittuja asioita käytännön työtehtävien parissa.

Harjoittelupaikkana Valmennuskeskus Public on ollut oikein kiva. Toimistolla vallitsee rento meininki. Työyhteisö on viihtyisä; toimistossa on aina iloinen ja positiivinen ilmapiiri. Liukuva työaika on antanut mahdollisuuden sovittaa työpäivät itselleen sopiviksi. Itse olen tykännyt tulla aikaisin aamulla, jotta voin lähteä jo iltapäivällä harrastusten pariin. Etäpäivät ovat sallittuja ja hyvin yleisiä toimistolla. Tärkeintä on se, että hommat tulevat hoidettua. Puolen vuoden aikana olemme viettäneet muutamat after workit pitsaa ja sushia syöden (ellei after workejä ole järjestetty on kuitenkin aina löytynyt syy jouda kakkukahvit), pitäneet suunnittelupäivän Nuuksiossa ja etäpäivän Oodissa.

Puoli vuotta olisi ollut pitkä aika viettää kurjassa työyhteisössä. Onneksi minulle sattui hyvä tuuri harjoittelupaikan kanssa. Nämä upeat ihmiset, joiden kanssa olen saanut työskennellä, ovat ottaneet meidät harjoittelijat osaksi yhteisöään, he auttavat, kiittävät ja tsemppaavat. Jos saisin valita vain muutaman sanan kuvaamaan toimiston väkeä, valitsisin sanoiksi nauravaisia, humoristeja, auttavaisia, kiittäväisiä, helposti lähestyttäviä ja urheilullisia (mitaleita löytyy vaikka mistä lajeista).

Haikein mielin jätän nämä upeat työkaverit ja upean merimaiseman taakseni, ja suuntaan uusiin tehtäviin jälleen haastamaan itseäni. Kiitos Public!

-Roosa