Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Jatkoa Kuopion yritysvierailu-juttusarjaan

Jatkoa Kuopion yritysvierailu-juttusarjaan

23.1. Uravalmentaja Miia Juntunen pääsi Nuoret kohti työtä-valmennettavansa kanssa tapaamaan Jenni Rutonen Design Jennin hänen studiollaan ja juttu riitti yrittäjyydestä, luovuudesta, ja siitä että meidän jokaisen tulisi uskaltaa kuunnella sisintä, ja lähteä tavoittelemaan omia unelmia niin töiden kuin opiskelujenkin suhteen. Kuva unohtui napata koska juttelu vei mennessään, joten tässä linkki Jenni Rutonen design nettisivuille. http://www.jennirutonen.com/

”Kanna koruasi rohkeasti, oli se mikä tahansa. Sinä olet koru.”

Jenni Rutonen on kuopiolainen korumuotoilija, koruja on nähty New Yorkin muotiviikoilla Ivana Helsingin muotinäytöksessä (2013), Kansainvälisessä Tripple Parade –korukarnevaalissa 2015 (Kiina, Belgia, Suomi) sekä itsenäisyyspäivän vastaanotolla kotimaassa jo neljänä vuonna. Yritys on perustettu helmikuussa 2012.

http://www.jennirutonen.com/