Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Peli- ja ohjelmointialan koulutus käynnistyy Oulussa keväällä 2019!

Peli- ja ohjelmointialan koulutus käynnistyy Oulussa keväällä 2019!

80 päivän mittainen Game Now! koulutus startataan 11.3. Oulussa. Koulutuksen orientaatiojaksoon on kuitenkin mahdollisuus osallistua etäyhteydellä!

Koulutuksessa tutustutaan pelialan perusosaamiseen ja taitoihin, alan koulutukseen, vaatimuksiin työmarkkinoilla ja erilaisiin rooleihin pelialalla (voit valita roolisi pelialalla: koodari, graafikko tai tuottaja) ja työtehtäviin pelialan yrityksissä.

Koulutuksen aikana verkostoidutaan niin kotimaisten kuin kansainvälisten pelialan yritysten kanssa mm. testaamalla ja analysoimalla Game Development World Championship 2019 kilpailuun tulevia pelejä ja samalla osallistujat voivat saada jalkansa oven väliin kansainvälisesti tunnettuihin peli- ja ohjelmointialan yrityksiin sekä päästä itse osallistumaan Game Development World Championship 2019 kilpailuun ohjelman aikana tiimissä toteuttavan pelinkehitysprojektin kautta. Toteutamme ohjelman yhteistyössä Game Development World Championship 2019, Viope Education Oy:n sekä peli- ja ohjelmisto yritysten kanssa. Ohjelma tarjoaa kehittymisen peli- ja ohjelmointialan mielenkiintoisiin uramahdollisuuksiin 20 uudelle osaajalle.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja joilla on motivaatiota ja valmiuksia kehittää osaamistaan ohjelmistokehityksessä. Koulutus ei edellytä ennakko-osaamista ohjelmistokehityksen alalta, mutta edellyttää kiinnostusta kouluttautumisesta peli- ja ohjelmointialalle. Alalla on huutava pula osaavista tekijöistä – sinua tarvitaan!  

 

Katso lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/683804