Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Kainuun työnhakuvalmennukset

Kainuun työnhakuvalmennukset

Toteutamme Kajaanissa ja Kuhmossa viiden päivän työnhakuvalmennuksia, joissa osallistujia sparrataan työnhakuun. Valmennuksen sisältöä ovat muun muassa oman osaamisen kartoittaminen, CV:n ja työhakemusten tekeminen sekä kehittäminen, ja työhaastatteluklinikka. Viiden päivän työnhakuvalmennus täyttää myös aktiivimallin ehdot. Kainuussa valmentajana toimiva Veera Väisänen haastatteli valmennukseen osallistunutta Saku Leinosta. Ohessa Sakun kommentteja valmennuksesta.

”Sain tiedon vasta perjantaina, että minut oltiin valittu varasijalta maanantaina alkavaan työnhakuvalmennukseen.  En siis ehtinyt juurikaan miettiä, mitä valmennus tuo tullessaan. Lähdin mukaan kuitenkin avoimin mielin ja kiinnostuneena. Oletuksena oli, että tehdään ainakin CV ja tutustutaan työnhaun lähteisiin.

Valmennuksen ilmapiiri oli rento, ja ohjaus oli myös asiallista mutta rentoa. Sain paljon sellaista tietoa työnhausta, jota ei itsenäisesti omaksuisi. Aamulla herätessä ei ollut sellaista oloa, että on pakko lähteä sinne valmennukseen.”

Konkreettisiksi hyödyiksi Saku listaa uuden, asianmukaisen CV:n ja useat työpaikkahakemukset, joita valmennuksessa tehtiin. Lisäksi hän sanoo oman työnhakutyylinsä myös selkeytyneen. Saku suosittelee valmennusta kaikenikäisille.

Seuraavat Kajaanin valmennukset alkavat 20.8.2018 ja Kuhmossa seuraava valmennus järjestetään 3.9.2018.

Lisätietoja saat osoitteesta www.valmennuskeskuspublic.fi, tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. (puh. 020 7280 345, sähköposti: public@valmennuskeskus.fi)