Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Valmennuskeskus Public ja Osaamisbotti yhteistyössä kehittämässä yksilöllisiä valmennus- ja koulutusratkaisuja!

Valmennuskeskus Public ja Osaamisbotti yhteistyössä kehittämässä yksilöllisiä valmennus- ja koulutusratkaisuja!

Me Valmennuskeskus Publicilla olemme jo pitkään pyrkineet tarjoamaan asiakkaillemme, ajasta ja paikasta riippumatonta, yksilöllistä ja joustavaa palvelua. Voimme iloksemme kertoa, että nyt tämä on oikeasti mahdollista –  olemme aloittaneet yhteistyön Osaamisbotin kanssa. Osaamisbotin kehittämä, tekoälyä hyödyntävä, palvelualusta yhdistettynä Valmennuskeskus Publicin moniammatillisen tiimin osaamiseen ja kokemukseen valmentamisesta ja kouluttamisesta sekä yksilöllisten ratkaisujen löytämisestä mahdollistavat uniikin ja asiakaslähtöisen valmennusprosessin ja yksilöllisen kohtaamisen tavalla, jota valmennus- ja koulutuskentällä ei ole vielä nähty.

Yhteistyömme ensimmäisessä vaiheessa tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelun: ”digitaalisen työnhaun personal trainerin”. Tämän palvelun avulla asiakkaamme saavat yksilöllistä valmennusta juuri silloin, kun he sitä itse haluavat, ajasta ja paikasta riippumatta. ”Digitaalinen työnhaun personal trainer” on tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimella, tietokoneella tai millä tahansa älylaitteella. Ja mikä parasta ”digitaalinen työnhaun personal trainer” vastaa asiakkaalle heti ja edistää asiakkaan yksilöllistä tilannetta. Tekoälyn ansiosta voimme palvella satoja, jopa tuhansia asiakkaita samanaikaisesti, mutta kuitenkin yksilöllisesti. Samalla asiakkaalle voidaan tarjota juuri hänen tilanteeseensa sopivinta ratkaisua. ”Digitaalinen työnhaun personal trainer” on myös oiva lisätyökalu valmentajillemme, jolloin heillä on enemmän aikaa henkilökohtaiseen ja yhä yksilöllisempään valmennustyöhön.

”Digitaalinen työnhaun personal trainer”- palvelu on ensimmäinen askel Valmennuskeskus Publicin ja Osaamisbotin yhteistyössä. Seuraavassa vaiheessa keskitymme asiakkaan kokonaisvaltaiseen palveluprosessiin sekä valmennus- ja koulutuskentän uudistamiseen uusimpia innovaatioita hyödyntäen.  Yhdistämme asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja yksilöllisen kohtaamisen, osaamisperusteisen oppimisen sekä tekoälyn. Samalla tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen ja yksilöllisen palvelun sekä uniikin käyttäjäkokemuksen. Tästä kehitystyöstä kerromme lisää kesän kuluessa!

 

Aurinkoista kesää toivottaen,

Lisätietoja yhteistyöstä:

Jussi Räikkönen                                Jari Ovaskainen
Kasvupalvelujohtaja                         Osaamisbotti Oy
Valmennuskeskus Public                Olavinkatu 3, 37140 Nokia
Tammasaarenkatu 1                         040 353 2880
00180 Helsinki                                 jari@osaamisbotti.fi
040-5758686  jussi.raikkonen@valmennuskeskus.fi