Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Valmentava yksityinen työnvälityspalvelumme

Valmentava yksityinen työnvälityspalvelumme

Olemme kesän aikana käynnistäneet koko Suomessa valmentavan työnvälityspalvelumme. Palvelussa on tällä hetkellä yli 100 henkilöä mukana ja jo lyhyessä ajassa valmentava työotteemme on johtanut hyviin tuloksiin. Palvelusta on työllistytty eniten yksityiselle sektorille p&k-yrityksiin. Tätä uudenlaista palvelua, joka todellakin on Työnhaun Personal Trainer -palvelua, pyörittää meillä 20 henkilön valtakunnallinen tiimi, joka koostuu kokeneista ja osaavista valmentamisen ja rekrytoimisen ammattilaisista. TE-toimiston työnhakija-asiakkaat, jotka harkitsevat kyseiseen palveluun osallistumista kysyvät meiltä monesti; onko meillä valmiita yrityslistoja olemassa. Vastaamme aina, että on meillä niitäkin, mutta työotteemme ei perustu pelkkien listojen läpi käymiseen vaan siihen, että asiakkaamme löytää itselleen mieluisan ja pitkäaikaisen työn. Kuten jo yllä mainittiin, tuotamme palvelua valtakunnallisesti. Palvelulla on kuitenkin te-toimiston toiveesta eri nimet eri alueilla. Tässä listaus nimistä:

 

Uusimaa SAMPO
Pirkanmaa Loistouralle
Varsinais-Suomi Liikkeessä!
Pohjois-Pohjanmaa Uralle
Häme Yksityiset työnvälityspalvelut
Kaakkois-Suomi Tavoitteena työ
Keski-Suomi Osaajat töihin!
Pohjois-Savo SAMPO
Lappi Ovi työhön
Pohjois-Karjala Ovi työhön
Etelä-Pohjanmaa Uusi työ
Pohjanmaa PRIVAATTI
Satakunta Tavoitteena työ
Etelä-Savo SAMPO

 

Mikäli sinua kiinnostaa työnhaun personal trainer, niin katso seuraavalta sivulta lisätietoja ilmoittautumiskäytännöistä: www.valmennuskeskuspublic.fi/yksityinen-tyonvalitys/