Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Valmennuskeskus Public on Suomen suurin palvelutuottaja tulosperusteissa TE-hallinnon valmennuspalveluissa

Valmennuskeskus Public on Suomen suurin palvelutuottaja tulosperusteissa TE-hallinnon valmennuspalveluissa

Valmennuskeskus Public toteuttaa TE-hallinnon kilpailuttamaa määräaikaishaastatteluja tukevaa ostopalvelua valtakunnallisesti kaikkialla muualla paitsi Kainuussa. Jokaisella alueella valittiin kolme palvelutuottajaa (Uudellamaalla viisi) joiden joukosta asiakas voi itse valita kenen asiakkaaksi ryhtyy. Valmennuskeskus Public on Suomen suurin palveluntuottaja kyseisessä palvelussa, johon on tavoitteena ohjata vuoden aikana valtakunnallisesti yli 7000 TE-toimiston asiakasta.

Uusi valmennuspalvelu perustuu provisiopohjaiseen palkkioon eli palvelutuottajat saavat palkkion pääosin työllistymisistä. Ensisijaisena tavoitteena on työllistää TE-toimiston asiakas jatkuvaan tai yli 12 kk kestävään määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Samalla Valmennuskeskus Public käynnisti oman työnantajille maksuttoman rekrytointipalvelun Valmennuskeskus Työnvälitys (www.valmennuskeskustv.fi). Palvelun tavoitteena on auttaa varsinkin pk-yrityksiä löytämään vaivattomasti ja joustavasti hyvää henkilökuntaa. Henkilöstöpalveluyhtiöstä poiketen palvelu on täysin maksuton rekrytoivalle yritykselle.

”Tämä palveluhankinta ennakoi vuonna 2019 tulevaa maakuntauudistusta ja uutta kasvupalvelua. Tarjouskilpailujen tulokset osoittavat, että palveluiden hankkijat arvostavat vahvaa valmennusosaamista uusissa palveluhankinnoissa”, toteaa Valmennuskeskus Publicin varatoimitusjohtaja Antti Kasanen.

Toteutettu palveluhankinta perustuu lisämäärärahaan (5 miljoonaa euroa) jonka hallitus osoitti tammikuussa 2017 TE-palvelujen tehostamiseen ja määräaikaishaastattelujen toteuttamiseen sekä asiakkaiden työllistymisen tukemiseen.

Valmennuskeskus Public on vuonna 1975 perustettu koulutus-, valmennus- ja työnvälitysalan perheyhtiö. Vuosittain yli 1000 henkilöä työllistyy heidän valmennuspalveluiden kautta. Yritys on myös Suomen suurin valmennuskursseja tuottava yritys. Valmennuskeskus työllistää yli 80 kouluttajaa ja rekrytointiasiantuntijaa.

Lisätietoja palvelusta ja Valmennuskeskus Publicista antaa:

Antti Kasanen, varatoimitusjohtaja & perheyhtiön jatkaja, Valmennuskeskus Public
puh. 0405801680, antti.kasanen@valmennuskeskus.fi