Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Olemme mukana koulutusviennissä

Olemme mukana koulutusviennissä

Osallistuimme Finpron Team Finlandin koulutusalan vienninedistämismatkalle Etelä-Afrikassa 29.5.-2.6.2017. Olemme määrätietoisesti lähteneet kehittämään erilaisia koulutusvientiin sopivia koulutustuotteita ja palveluita.

Valmennuskeskuksen yli 40 vuoden huippuosaaminen oppimaan valmentamisesta herätti suurta mielenkiintoa paikallisissa toimijoissa. Etelä-Afrikan koulutusmarkkinat, yli 13 miljoona opiskelijaa ja yli 420 000 opettajaa, tarjoavat valtavat mahdollisuudet. Todella monet tämän hetken valmennustuotteistamme on helposti tarjottavissa myös kansainvälisillä markkinoilla. Suurinta mielenkiintoa paikallisissa toimijoissa herätti opettajien koulutus ja ylipäätään se, miten Suomi on tullut yhdeksi maailman parhaista maista koulutuksen suhteen. Suomen opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen johtamassa delegaatiossa oli mukana laajasti koulutusalan toimijoita Suomesta. Useat yliopistojen vientiyhtiöt sekä yksityiset yritykset saivat viikon aikana tavattua mielenkiintoisia henkilöitä ja organisaatioita, joiden kanssa on helppo lähteä käynnistämään yhteistyötä.  Suomen suurlähetystö järjesti viikon aikana useita verkostoitumisiltoja, jotka osaltaan lisäsivät yhteistyökumppaneita kaikille delegaation jäsenelle. Matka oli upea oppimiskokemus kansainvälistä toimintaa käynnistävälle Valmennuskeskus Publicille. Lämmin kiitos todella upeista järjestelyistä Finprolle, Suomen suurlähetystölle sekä Opetusministeriölle.

Valmennuskeskus Publicista matkalle osallistui koulutus- ja kehittämisjohtaja Toni Varis.