Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Esittelyssä työeläkekuntoutuksen toteuttajat: Kari Partanen

Esittelyssä työeläkekuntoutuksen toteuttajat: Kari Partanen

Työeläkekuntoutuksen tiimin esittelyissä katsotaan tällä kertaa Pohjois-Savon suuntaan! Kuntoutuksen toteuttajista viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, esittelyvuoroon pääsee uravalmentaja Kari Partanen.


”Hei, olen Partasen Kari. Valmennuskeskus Publicilla olen työskennellyt elokuusta 2014 asti valmentajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työkokemusta minulla on opettajana kaikilta koulutusasteilta, erilaisia uravalmennuksia olen tehnyt yli neljän vuoden ajan. Minulla on koulutus myös liiketaloudesta ja luontoalalta. Vahvuuteni on monipuolisuus; elämälle uteliaana ihmisenä olen hankkinut kokemusta laajasti eri ammattialoilta, minulla on työprojektieni kautta myös hyvä Itä-Suomen paikallistuntemus. Valmentajana olen yksilöä kunnioittava, kuunteleva ja innostava. Minulla on leppoisa, mutta eteenpäin vievä ote työhöni. Etsimme asiakkailleni jatkopolkuja yhteistyössä eri keinoilla; mm. soittamalla, paikan päälle menemällä tai osallistumalla mm. rekrytointitilaisuuksiin”

 


Käy lukemassa myös juttusarjan aiemmat artikkelit oheisten linkkien takaa: