Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Valmennuskeskus Public mukana Työmarkkinatorin pilottiprojektissa

Valmennuskeskus Public mukana Työmarkkinatorin pilottiprojektissa

Valmennuskeskus Public on ainoana valmennuspalveluiden tuottajana toteuttamassa Työmarkkinatorin pilottia. Työmarkkinatorin rakentaminen käynnistyi keväällä 2017 seitsemän suomalaisen kasvuyrityksen kanssa yhteistyössä toteutettavalla pilotointiprojektilla. Sen tavoitteena on luoda pohja kaikille avoimelle, digitaaliselle ja tehokkaalle rekrytointipalvelulle, joka palvelee sekä työnhakijoita että työnantajia parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit tutustua pilottisivustoon täällä

Pilotin lanseeraustilaisuus pidettiin 14.3.2017. Pilotointiprojektia vetävät yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, KEHA-keskus sekä seitsemän eri rekrytointialan palveluntarjoajaa. Kohderyhmänä ovat 20–30-vuotiaat työnhakijat, sekä työnantajat ja korkeakoulut.

Pilotointiprojektin aikana käyttäjiltä kerätään palautetta sivustosta ja sen toiminnasta, jotta varsinaisen Työmarkkinatorin käyttöönotto palvelee parhaalla mahdollisella tavalla heti sen avaamisesta lähtien. Palautetta ja ideoita kerätään mm. eri sidosryhmille järjestettävissä työpajoissa, hackathoneissa ja yhteistyökumppaneiden avulla. Tällä hetkellä hankkeella on yli 50 yhteistyökumppania. Rekrytointialan palveluntarjoajille järjestetään toukokuussa erillinen työpaja, jossa keskustellaan Työmarkkinatorin tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista.

Pilotissa mukana ovat seuraavat seitsemän yritystä:
Vainu (www.vainu.io/fi), Me2We (www.me2we.fi), Treamer (www.treamer.com), Tiitus (www.tiitus.fi), Duunitori (www.duunitori.fi), Palkkaus.fi (www.palkkaus.fi) sekä Valmennuskeskus Public (www.valmennuskeskuspublic.fi).

Lisätietoja Valmennuskeskus Publicista antaa varatoimitusjohtaja Antti Kasanen (puh. 0405801680, antti.kasanen@valmennuskeskus.fi)