Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Mistä on timanttinen uravalmentaja tehty?

Mistä on timanttinen uravalmentaja tehty?

Mitkä ovat nykypäivän uravalmentajan tärkeimmät työvälineet ja millaista osaamista hänellä tulee olla? Ammatilliset ohjaustaidot ovat toki tärkeät, samoin kuin taito luoda asiakkaaseen uskoa, että edellisen työn tai ammatin menettämisestä huolimatta sinä pystyt ja osaat. Kun tavoitteena on löytää asiakkaalle työkokeilupaikka tai työpaikka, tärkeämmiksi työvälineiksi nousevat kuitenkin puhelin, sähköposti sekä markkinointiosaaminen.

Työelämän muuttuessa ovat muuttuneet myös vaatimukset uravalmentajan osaamisesta. Työnhaku on oman osaamisen markkinointia, ja uravalmentajan ollessa apuna, asiakkaan osaamista ja vahvuuksia tulee osata markkinoida yrityksille. Taidokas uravalmentaja kaivaa esiin piilotyöpaikan/tarvetyöpaikan, jossa tarvitaan juuri sillä hetkellä lisätyövoimaa. Uravalmentaja hallitsee vakuuttavan ”hissipuheen”, jonka avulla tarjotaan työtä tarvitsevaa henkilöä yritykseen.

Timanttinen uravalmentaja tekee tuloksellista työtä, jossa työkokeilupaikka tai työpaikka löydetään kustannustehokkaasti!

Kaisa Valppu
kuntoutuspäällikkö
Valmennuskeskus Public

 


Keitä ovat Valmennuskeskus Publicin uravalmentajat? Tutustu työeläkekuntotuspalveluita tuottaviin valmentajiimme tarkemmin: