Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Uusi proaktiivisen työllistymisen palvelu

Uusi proaktiivisen työllistymisen palvelu

Valmennuskeskus Publicilla on ilo olla mukana toteuttamassa uudenlaista Proaktiivisen työllistymisen palvelua, jonka osallistujat pääsevät ideoimaan ratkaisuja organisaatioiden haasteisiin. Palvelu on suunnattu 3-6 kuukautta työttömänä olleille korkeakoulutetuille Uudenmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille, joiden tavoitteena on palata mahdollisimman pian työelämään.

Proaktiivisen työllistymisen palvelun ideana on luoda uusia työllistymismahdollisuuksia hyödyntämällä osallistujien omaa osaamista. Palvelun alussa osallistujat muodostavat tiimin, joka alkaa työryhmänä ideoida ratkaisua toimeksiantajana toimivan yrityksen tai muun organisaation olemassa olevaan haasteeseen. Lopuksi tiimi pääsee esittelemään ratkaisunsa organisaation edustajille.

Palvelu tarjoaa työnhakijoille ja työnantajille erinomaisen verkostoitumispaikan, jossa työnhakijat pääsevät näyttämään ammattitaitonsa sekä markkinoimaan osaamistaan ja työnantajat puolestaan voivat löytää uudenlaisia ratkaisuja haasteisiin toiminnassaan.

Ilmoittaudu palveluun Uudenmaan TE-toimiston kautta!

Lisätietoja:

Jarno Vepsäläinen
koulutuspäällikkö
jarno.vepsalainen@valmennuskeskus.fi
puh. 040 195 5753

logo1-3