Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

CogniMed Oy osaksi Valmennuskeskusta

CogniMed Oy osaksi Valmennuskeskusta

Valmennuskeskus-konserni on laajentanut toimintaansa puheterapiapalveluihin hankkimalla enemmistöosuuden CogniMed Oy:stä 9.8.2016 pidetyn yhtiökokouksen perusteella. CogniMed toimii tällä hetkellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana. Omistussuhteen muutos ei vaikuta CogniMed Oy:n henkilöstöön, operatiiviseen johtoon tai toimintaan. Järjestelyn tarkoituksena on mahdollistaa yrityksen kehittäminen, laajentaa omistuspohjaa ja valmistautua sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaan kokonaisuudistukseen. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Petri Kaisamatti ja hallituksen puheenjohtajana Kari Kasanen.

Lisätietoja antaa:

Petri Kaisamatti
toimitusjohtaja
puh. 040 5098 734
www.cognimed.fi