Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Uudenlainen kotoutumiskoulutus käynnistymässä Helsingissä

Uudenlainen kotoutumiskoulutus käynnistymässä Helsingissä

Valmennuskeskus Public alkaa ensimmäisenä Suomessa toteuttamaan uudenlaista kotoutumiseen ja nopeaan työllistymiseen orientoivaa koulutusta. Ensimmäinen ryhmä käynnistyy Helsingissä maanantaina 10.10.2016.

Koulutus on tarkoitettu TE-toimiston uusille kotoutuja-asiakkaille, joilla on vahva englanninkielen taito ja jotka eivät ole vielä osallistuneet kotoutumiskoulutukseen. Koulutuksessa käsitellään englanniksi suomalaista työelämää, työkulttuuria, verotusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista kotoutumista. Koulutuspäivän aikana opiskellaan myös 2-4 tuntia suomen kielen alkeita. Koulutuksen tavoitteena on nopea työllistyminen avoimille työmarkkinoille sekä osallistujien yhteiskuntatietouden lisääminen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutus- ja kehittämisjohtaja Toni Varis
Puh. 040 517 3143