Tammasaarenkatu 1, 00180 Helsinki  020 728 0345  public@valmennuskeskus.fi

Pirkanmaan Back to Business -pilotti näkyvillä Aamulehdessä

Pirkanmaan Back to Business -pilotti näkyvillä Aamulehdessä

Pirkanmaan Back to Business -pilottihanke käynnistyi onnistuneesti elokuun alussa ja on alusta alkaen herättänyt paljon kiinnostusta potentiaalisissa asiakkaissa – sekä nyt myös mediassa. Aamulehti kävi pilotin infotilaisuudessa haastattelemassa palvelun ensimmäisiä asiakkaita.

Lue täältä Aamulehden juttu

Back to Business -pilottihanke, joka tähtää julkisen ja yksityisen työnvälityksen yhteistyön tiivistämiseen ja asiakkaiden mahdollisimman nopeaan työllistymiseen. Palvelun kohderyhmänä ovat ennen kaikkea yli 50-vuotiaat, korkeakoulutetut Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat olleet työttömänä 3-9 kuukautta. Valmennuskeskus Public on mukana pilotissa yhtenä palveluntuottajana.